Sejem Nautika Zagreb

Od 14. do 18. februarja bo vsa pozornost navtike v državi in ​​regiji usmerjena na edini celinski sejem navtike na Hrvaškem - Zagreb Nautica Fair.

Najbolj obiskan in poslovni sejem na Hrvaškem bo v svoji 31. izvedbi predstavil številna nova plovila. Čaka vas vrhunska ponudba jaht, gliserjev, čolnov, kajakov, gumenjakov, ladijskih in izvenkrmnih motorjev, opreme za potapljanje, jadranje in druge vodne športe, promocija novih plovil in navtične opreme na hrvaškem trgu.

V 7 paviljonih Zagrebškega velesejma na 15.500 m2 površine razstavlja več kot 300 razstavljavcev iz 30 držav. Tudi na letošnjem obiskovalce čakajo bogate nagrade.

Hrvaški ladjedelci se bodo zahtevnemu navtičnemu trgu predstavili s svojo najmočnejšo zasedbo in številnimi premierami, poleg odlične domače ponudbe pa bodo na Nautici nastopili tudi najbolj znani svetovni proizvajalci plovil. Sejem je prepoznaven po svoji raznoliki navtični ponudbi, kar ga v primerjavi z ostalimi navtičnimi sejmi na Hrvaškem uvršča med sejme z najbolj popolno ponudbo, z nenadomestljivimi B2B srečanji, zanimivimi gosti in strokovnimi predavanji.

Njihov slavni smučar Ivica Kostelić, zdaj strasten jadralec, bo 15. februarja na sejmu Navtika predstavil lastni dokumentarni film s čezoceanske regate "Transat", nato pa bo odgovarjal na vprašanja občinstva.

Sejem Nautika Zagreb

Pripravljen je tudi aktualen strokovni program, izpostavljamo konferenco »Izobraževanje skiperjev in varnost plovbe na Jadranu« in panel »Ženske v navtiki – Ona & MORJE«. Kaj so »Priložnosti za mlade v navtiki« je tako tema kot tudi ime mrežnega dogodka, ki bo zagotovo zanimal vse mlade, ki si želijo delati v navtiki.

Kako začeti uspešen poletni posel, kako vstopiti v izposojo supa, kajaka ali aquaparka?, je ime delavnice za vse zainteresirane, pustolovščin željni pa lahko preizkusite deskanje na električni hidrogliserski deski, ki je že zmagala. oboževalci po vsem svetu.

Pričakuje vas marina v središču Zagreba, dogodek, kjer se združijo hrvaška poslovna odličnost, tradicija in izkušnje, uprizorjeni v elegantnih čolnih, ki navdušujejo obiskovalce in bodoče navtike.

Pokrovitelja sejma sta mesto Zagreb in Ministrstvo za morje, promet in infrastrukturo Republike Hrvaške.

O izjemnem interesu za sejem priča tudi številka 25.000 obiskovalcev, ki ga vsako leto obišče. Tudi na letošnjem obiskovalce čakajo bogate nagrade.

Hkrati bodo potekali tudi Dnevi lova in ribolova, nepogrešljivo mesto vsakoletnega srečanja lovcev, ribičev, pridelovalcev, trgovcev in društev v tem delu Evrope. Partnerja v projektu sta Hrvaška lovska zveza in Hrvaška športno-ribolovna zveza. Ta dogodek poleg razstavnega dela vključuje tudi bogat izobraževalni in strokovni program, nastopili pa bodo proizvajalci in zastopniki priznanih svetovnih znamk lovskega orožja, oblačil in obutve, optike, ribiške opreme ter pripomočkov za lov in ribolov.

Sejem Nautika Zagreb

Cena enodnevne vstopnice je 5 evrov, za vse dni pa 12 evrov, kupite pa jih lahko tudi PREKO SPLETA https://cutt.ly/owZCVSCb

Za več informacij spremljajte www.zv.hr in družbena omrežja Zagrebškega velesejma.