16. Croatia Nautic Show

Pred nami je spomladanska navtična manifestacija CROATIA NAUTIC SHOW, ki bo letos potekala že šestnajstič. V času med 18. in 21. aprilom se bodo predstavile številne svetovne navtične znamke ter najboljše iz hrvaške navtične industrije.

Marina Kaštela, kot varen pristan in partner tega edinstvenega navtičnega in turističnega sejma, vabi vse razstavljavce in obiskovalce na brezplačen obisk s prostornim brezplačnim parkiriščem, ki se nahaja v bližini vhoda na sejem.

Predstavitve navtičnih novosti, premiere čolnov, testne vožnje, pestra ponudba navtične opreme, dnevne predstavitve in strokovna srečanja so del bogatega programa. Promocije vodnih športov, zelenih in trajnostnih tehnologij, opreme za luksuzni turizem pričakujejo vse, ki se boste odločili za obisk salona.

Obiščite idealno mesto za uresničitev svojih navtičnih sanj z bogatim gastronomskim in zabavnim programom na letošnjem CROATIA NAUTIC SHOW. Ne zamudite dogodka. Uživajte v izjemnem vzdušju in preverite, kaj je novega v navtiki.

Čaka vas mesto ob ali na rdeči preprogi ob morju.

Vsi, ki se še niste, se nam lahko pridružite in svojo predstavitev prijavite na povezavi https://dhmb.org/prijava-izlaganja/.

Se vidimo v marini Kaštela!