Yamaha SuperJet

Mega ponudba, da se boste lažje zapeljali v poletje! Model SuperJet M24 je znižan iz 12.490 eur na 9.490 eur. To je priložnost, ki je ne smete zamuditi.

V svetu vodnih športov Yamaha postavlja nova merila z modelom SuperJet, ki je zasnovan za vse navdušence nad adrenalinom. Z močnim trivaljnim štiritaktnim motorjem TR-1, SuperJet prinaša neprimerljive pospeške in visoke hitrosti, hkrati pa ohranja izjemno okretnost in nadzor, ki so ključni za vrhunsko izkušnjo na vodi.

Začetniki in rekreativni vozniki bodo cenili širši in stabilnejši trup ter poseben način delovanja L, ki omogoča enostavnejše učenje in prilagajanje moči vozila. Dizajn, ki izvira iz športnih skuterjev, vključno z nastavljivim krmilom in edinstvenim sistemom turbine, zagotavlja optimalno držo in dinamično vožnjo.

Yamaha SuperJet

Ob tem je SuperJet opremljen z obsežnim seznamom lastnosti, ki povečujejo udobje, varnost in uporabnost, vključno z lahko prevažanjem, širokim prostorom za noge, in velikim rezervoarjem za gorivo, kar omogoča daljše raziskovanje brez potrebe po pogostem polnjenju.

S posebno ponudbo, kjer cena modela MY23 znaša samo 9.490,00€, je zdaj pravi čas, da začnete svojo avanturo na vodi. Vendar ne odlašajte; zaradi omejene količine in akcijske ponudbe, ki traja do 30. aprila 2024, je to ekskluzivna priložnost, da postanete del sveta Yamaha z lastnim SuperJet.

Za ponudbo nas kontaktirajte na: +386 (0)2 629 04 00 ali +386(0)31 300 205, elektronska pošta: prodaja@moto-nautika.com

Moto-Nautika d.o.o., Ptujska cesta 63, 2204 Miklavž

Yamaha SuperJet