Yamaha vodni skuter

Izkoristite znižanje določenih modelov 2023!

Yamaha WaveRunnerji so že desetletja sinonim za kakovost in inovacije v svetu vodnih športov. Kot vodilni na trgu, Yamaha neprestano stremi k izboljšanju uporabniške izkušnje s tehnološko dovršenimi izdelki. Letos so se odločili za privlačno znižanje cen nekaterih svojih najbolj priljubljenih modelov iz leta 2023, kar je odlična novica za vse ljubitelje z adrenalinom nabitih vodnih avantur. To znižanje je odlična priložnost za vse, ki razmišljajo o nakupu kvalitetnega vodnega skuterja po dostopnejši ceni.

Podroben pregled znižanih modelov

Yamaha vodni skuter

VX Cruiser HO-Audio 2023

Model VX Cruiser HO-Audio je zasnovan za ljubitelje kakovostne avdio opreme in udobja med vožnjo. Z močnim motorjem in naprednim zvočnim sistemom, ki omogoča predvajanje glasbe neposredno z vašega pametnega telefona, je ta model idealen za dolge ure zabave na vodi. S prvotno ceno 19.990 EUR je bil že tako privlačen, z novo ceno 17.990 EUR pa postaja še dostopnejši, kar je razveseljivo za širok krog kupcev.

VX 2023

Yamaha vodni skuter

WaveRunner VX 2023 predstavlja odlično ravnovesje med zmogljivostjo in vrednostjo. Ta model je znan po svoji vsestranskosti, saj je primeren tako za začetnike kot za izkušene voznike. Z robustnim dizajnom in zanesljivim delovanjem, VX zagotavlja nepozabne trenutke na vodi. S padcem cene s 15.990 EUR na 14.490 EUR, Yamaha še naprej dokazuje svojo zavezanost k temu, da visokokakovostne izdelke ponudi čim širšemu krogu kupcev.

Jet Blaster 2023

Jet Blaster 2023 je zasnovan za tiste, ki iščejo bolj športno in dinamično izkušnjo na vodi. S posebej oblikovanim trupom in motorjem, ki je optimiziran za eksplozivne pospeške, ta model omogoča izredne vodne manevre. Originalna cena 14.990 EUR je bila privlačna, a z novim znižanjem na 13.490 EUR je Jet Blaster še bolj dostopen za adrenalinske navdušence.

Yamahina odločitev za znižanje cen modelov WaveRunner za leto 2023 predstavlja izjemno priložnost za vse, ki želijo uživati v kakovosti in inovativnosti, ki jih ponuja vodilna znamka na trgu vodnih skuterjev. Ne zamudite te priložnosti, saj znižane cene veljajo le do razprodaje zalog.

Za več informacij: +386 (0)2 629 04 00+386(0)31 300 205prodaja@moto-nautika.com