Sessa Marine Key Largo 24

Sessa Marine Key Largo 24 z motorjem Yamaha F225 je sinonim za združitev elegance, zmogljivosti in inovativnosti. To motorno plovilo, ki izstopa po svoji obliki in funkcionalnosti, ponuja izjemno izkušnjo na vodi, tako za rekreativne kot za bolj zahtevne uporabnike. S kombinacijo napredne tehnologije in premišljenega dizajna je Sessa Marine Key Largo 24 odličen primer vrhunskega italijanskega oblikovanja, ki zadovolji tudi najbolj zahtevne navtične navdušence.

Dizajn in udobje

Zunanji dizajn

Sessa Marine Key Largo 24 že na prvi pogled navduši s svojim modernim in aerodinamičnim videzom. Dolžina plovila znaša 6,9 metra, kar omogoča dovolj prostora za udobno plovbo in bivanje na krovu. Elegantne linije plovila so oblikovane z mislijo na optimalno hidrodinamiko, kar omogoča gladko in stabilno plovbo tudi v razburkanih vodah.

Sessa Marine Key Largo 24

Plovilo je opremljeno s prostorno sončno ploščadjo z udobnimi blazinami, ki omogočajo sproščujoče uživanje v soncu. Na krmi plovila je velik kokpit, opremljen z dodatnimi sedeži in mizo iz teaka, kar omogoča prijetno druženje ob obrokih ali večernih zabavah. Električno sidro z verigo zagotavlja enostavno in varno sidranje.

Notranjost

Notranjost plovila je zasnovana tako, da nudi maksimalno udobje in funkcionalnost. Vgrajen hladilnik omogoča shranjevanje osvežilnih pijač in prigrizkov, električni marine WC z črnim tankom pa poskrbi za osnovne sanitarne potrebe. Kabina je prostorna in dobro prezračena, kar omogoča prijetno bivanje tudi v vročih poletnih dneh.

Ekskluzivni paket opreme, vključno s Comfort packom, zagotavlja dodatno udobje in prestiž. Radio stereo s povezavo Bluetooth omogoča predvajanje vaše najljubše glasbe, imitacija tikovine pa dodaja pridih elegance in prestiža.

Sessa Marine Key Largo 24

Zmogljivost in tehnologija

Motor in pogonski sistem

Sessa Marine Key Largo 24 je opremljena z izvenkrmnim motorjem Yamaha F225, ki zagotavlja izjemno moč in zmogljivost. Motor s 225 konjskimi močmi omogoča hitro in dinamično plovbo, ne glede na pogoje na morju. Yamaha F225 je znan po svoji zanesljivosti, nizki porabi goriva in tihem delovanju, kar zagotavlja prijetno in brezskrbno plovbo.

Pogonski sistem je zasnovan tako, da omogoča enostavno upravljanje plovila, kar je še posebej pomembno pri manevriranju v pristaniščih. Predpriprava za bow thruster omogoča enostavno nadgradnjo plovila z dodatno opremo za še boljšo manevrirnost.

Sessa Marine Key Largo 24

Uporabnost in dodatna oprema

Prilagodljivost

Ena izmed ključnih prednosti plovila Sessa Marine Key Largo 24 je njegova prilagodljivost različnim potrebam in željam uporabnikov. Plovilo je zasnovano tako, da omogoča različne konfiguracije, od udobnega križarjenja do adrenalinske vožnje. Prostorna paluba in kabina ponujata dovolj prostora za druženje, sončenje ali ribolov.

Sedeži v kokpitu omogočajo prilagoditev prostora glede na število potnikov, miza iz teaka pa se lahko uporablja za obedovanje ali kot delovni prostor. Vse te možnosti prilagajanja omogočajo, da je plovilo primerno za različne namene in aktivnosti na vodi.

Sessa Marine Key Largo 24

Oprema

Plovilo je opremljeno z vrhunsko opremo, ki zagotavlja udobje in funkcionalnost. Poleg že omenjenih hladilnika, marine WC-ja in radia s povezavo Bluetooth, plovilo vključuje tudi električno sidro z verigo, kar omogoča enostavno in varno sidranje. Imitacija tikovine na palubi dodaja estetski videz in povečuje udobje med hojo po palubi.

Ekskluzivni paket opreme vključuje tudi blazine za sončno ploščad, ki omogočajo udobno sončenj. Vse te funkcionalnosti in dodatki prispevajo k vrhunskemu udobju in prestižu, ki ga plovilo Sessa Marine Key Largo 24 ponuja svojim uporabnikom.

Sessa Marine Key Largo 24 z motorjem Yamaha F225 je vrhunsko plovilo, ki združuje eleganco, zmogljivost in udobje. Ne glede na to, ali iščete plovilo za sproščujoče križarjenje, adrenalinsko vožnjo ali preprosto za uživanje na vodi, Sessa Marine Key Largo 24 izpolnjuje vse te zahteve in še več. Z inovativnim dizajnom, napredno tehnologijo in vrhunsko opremo je to plovilo prava izbira za vse, ki si želijo izkusiti najboljše, kar ponuja sodobna navtika.

Če iščete plovilo, ki vam bo zagotovilo nepozabne trenutke na vodi, je Sessa Marine Key Largo 24 prava izbira za vas. Ne odlašajte in se obrnite na nas za več informacij in ugodne možnosti financiranja. Uresničite svoje sanje o popolnem plovilu že danes in se pripravite na novo sezono navtičnih užitkov s Sessa Marine Key Largo 24.

ZNIŽANO ZA 15.000 EUR: Sessa Marine Key Largo 24 z motorjem Yamaha F225

Iz 91.373 eur znižan na 76.986 eur (DDV ni vštet v ceno)

PLOVILO JE NA ZALOGI NA PODJETJU MOTO-NAUTIKA IN JE PRIPRAVLJENO NA TAKOJŠEN PREVZEM.

KONTAKT:

PRODAJA VOZIL IN PLOVIL

T: 02 629 04 00 (odzivna št. #2)

M: +386 31 300 205

E: prodaja@moto-nautika.com

Sessa Marine Key Largo 24