Podatki

Začetek 16.05.2024 10:00
Konec 19.05.2024 18:00
Lokacija Portorož
Organizator Klavdija Bitner

Vsebina

Kot vsa leta doslej ponuja INTERNAUTICA pestre možnosti za slovensko gospodarstvo, turizem in podjetništvo. Predstavlja spodbudo za nove ideje naših najboljših inovatorjev s področja pomorstva. Je navdih za iskanje rešitev, ki hočejo morju, Zemlji in okolju več vrniti in manj vzeti. Ne nazadnje je ta prireditev priložnost za slovenski turizem, ki vselej išče nove poti in načine za povezovanje med človekom in naravo in prav Portorož ponuja najboljše prizorišče za to.

V dneh od četrtka, 16. maja do vključno nedelje, 19. maja 2024, bo v prijaznem okolju Marine Portorož ponovno potekala mednarodna navtična razstava INTERNAUTICA. Kot vedno bo to zanimiv in vsebinsko bogat navtični dogodek, s ciljem omogočiti obiskovalcem prireditve podrobno spoznavanje in preizkušanje razstavljenih plovil in navtične opreme in z željo zagotoviti razstavljavcem pogoje za čim več uspešno sklenjenih poslovnih dogovorov.

Vstopnice so že na voljo v predprodaji preko sistema Entrio, spletne strani Internautica.org in Mercator online. Cene vstopnic za obiskovalce tudi v letu 2024 ostajajo nespremenjene. Podrobne informacije so dostopne na spletni povezavi www.internautica.org. Ponudba opreme za šport in prosti čas bo letos zelo raznolika, gostinstvo bo primerno različnim okusom, veliko bo novosti iz sveta karavaninga.

V bližini

Zaščiteno

  • Seča Luka 0.47 nmi
  • Portorož Luka 0.6 nmi
  • Bernardin Marina 1.22 nmi

Komentarji