Elan GT6, interior

Ikonične oblikovalske vrednote Studio F. A. Porsche in ergonomija svetovnega razreda ustvarjajo edinstveno eleganten, luksuzen in praktičen življenjski prostor znotraj GT6. Eleganten panoramski salon na palubi nudi čudovit 180-stopinjski pogled, spretno obrnjena postavitev pa kar najbolje izkorišča prostornost širokega trupa.

Kuhinja je spredaj, ravno nad kobilico, kjer je zibanje, guganje in nagib plovila med plovbo najmanjše. S tem smo sprostili prostor v krmnem delu, kjer je velik salon, ki se razteza preko celotne širine plovila. V lastniški kabini je velika otočna zakonska postelja, ki dobro izkorišča prostor v prednjem delu plovila. Vsaka kabina ima v trupu plovila bočna okna, ki zagotavljajo izjemne poglede na okolico plovila.

Različne razporeditve

Na voljo je široka paleta različnih razporeditev v preostalem prostoru plovila. Sami se lahko odločite, kje bodo prostori za skladiščenje, kje bodo nameščeni različni sistemi. V celotnem plovilu so uporabljeni le ekskluzivni materiali, detajli so izdelani do popolnosti in zagotavljajo izjemen užitek bivanja na krovu.

Elan GT6, interior

Fotogalerija