Yamaha SuperJet

V letu 2021 se je iz Yamahine dirkalne ideje rodil najnovejši model adrenalinskega vodnega skuterja. Tekmovalna vznemirjenost za vse voznike, ne zgolj poklicne. Vstanite in zavladajte valovom!

GO SUPER!

S trivaljnim štiritaktnim motorjem mehak in izjemno lahek SuperJet prinaša silovito kombinacijo neverjetnih pospeškov in visokih hitrosti na ravnini ter okretnost in nadzor ob zavijanju kot še nikdar prej.

S širšim trupom in načinom za enostavnejše učenje lahko prav vsi občutijo razburljiv občutek vožnje stoje. Široka paleta nastavljivih funkcij bo začetnike in rekreativne voznike pripravila, da bodo brez truda uživali v novem načinu vožnje.

Visokozmogljiv štiritaktni motor TR-1

Novi SuperJet napaja visokozmogljivi trivaljni štiritaktni motor Yamaha TR-1 s 1049 cm3, ki nudi razburljiv navor z izjemnimi vrtljaji na minuto in neverjetne pospeške.

Velik 19-litrski rezervoar ter lahki in varčni štiritaktni motor dajeta SuperJetu dober doseg. Omogoča enostavno polnjenje ter daje praktično in jasno opozorilo o pomanjkanju goriva, ki je vidno nameščeno na krovu skuterja.

Nov širši in lažji trup

Yamaha SuperJet

Nova zasnova trupa s širšim sprednjim delom ohranja vso okretnost in prefinjenost SuperJeta prve generacije, a z več stabilnosti, da bi ponudil najboljšo ljubiteljsko ali tekmovalno izkušnjo.

Dvižno krmilo z vzmetjo, nastavljivo na tri višine, in ročke so zasnovani za zagotavljanje najboljšega položaja med vožnjo, ki vam omogoča, da vodni skuter SuperJet karseda izkoristite. Vodni skuter, ustvarjen za zmage. Zaradi postavitve je drža voznika nagnjena naprej, kar je izjemno priljubljeno med poklicnimi vozniki, saj je najprimernejša in najudobnejša za tekmovanja.

Nastavljiv naklon šobe črpalke

Nastavljiv naklon šobe (lahko ga nastavite med 16 in 19 stopinjami) pomaga pri uravnavanju krmiljenja na trenutni način vožnje. Idealen za igrive začetnike in sproščene ljubitelje vožnje na vodi ali odzivnejši in bolj dinamičen za navdušence nad tekmovalnim jezdenjem valov.

NAROČILA IN OGLED VODNEGA SKUTERJA V ŽIVO

Za ogled Super Jet-a, lahko obiščite prodajni salon MOTO-NAUTIKA v Miklavžu pri Mariboru.  Preko emaila: info@moto-nautika.com zbirajo tudi prednaročila, saj so za letos napovedane omejene količine. Več slik si oglejte v galeriji.

INFO: +386(0)2 629 04 00, info@moto-nautika.com