Nova definicija udobja na krovu.

Oblikovan za užitke, narejen da traja

Novo motorno plovilo iz ladjedelnice Alfastreet, mordel 23 Cabin Evolution je unikaten model v svojem razredu. Ponuja brezčasno eleganco in izjemne rešitve, ki zagotavljajo udobje na krovu. Zunanjost je oblikovana s čistimi linijami in zagotavlja popolno simbiozo med elementi na krovu. Udobje na krovu je zagotovljeno s številnimi inovacijami in prepoznavnimi detajli. Ambientna osvetlitev je elegantno vkomponirana v krmarsko konzolo in celotno krmo plovila s pomočjo najnovejših rešitev tako iz avtomobilske kot navtične branže.

Resnično se vse na tem plovilu vrti okoli pametnega oblikovanja s skladnimi razmerji, ki se odražajo v dolgoročnem uporabniku prijaznem delovanju.

Vaše vsakdanje razkošje.

Brezskrben in prijeten način življenja je zagotovljen s hidravlično trdo streho. Zaradi nje so plovila Alfastreet prepoznavna, edinstvena in posebna. Trda streha vam bo poenostavila življenje. Je daljinsko vodena in povezana z zadnjimi drsnimi vrati. Za popolno vzdušje ob večerih ima plovilo vgrajene nastavljive LED-luči, ki poudarjajo edinstvenost tega plovila.

Edinstvena izkušnje plovbe

23 Cabin Evolution je znan po svoji karizmi in značaju. Razvoj različice trupa SPORT je bil osredotočen na vse prednosti hidrodinamičnih študij, da bi zagotovili prijetno križarjenje in enostavno manevriranje na kratkih razdaljah in omejenih prostorih. Popolno ravnovesje med dinamiko in odzivnostjo se odraža v zahtevnih vremenskih razmerah, ko je za nadzor plovila potrebna minimalna moč.

Tiho, sproščeno in najbolj ekonomično križarjenje lahko zagotovite z električnim motorjem, pri čemer lahko doseg podaljšate z dodatnim baterijskim paketom. Daljša križarjenje omogoča polhibridni sistem.

Opredelite se

Najti sanjski čoln ni enostavno. Model 23 Cabin Evolution s svojimi unikatnimi rešitvami je najboljši približek. Ponuja veliko več, kot bi si mislili. Od različnih vrst motorjev do številnih prilagoditev pisanih na vašo kožo.

Alfastreet Marine je ekskluziven proizvajalec čolnov, ki vam bo pomagal uresničiti vaše sanje in vam omogočil, da z družino in prijatelji preživite nepozabne dni na vodi.

 

23 CABIN EVO ELECTRIC                23 CABIN EVO MOTOR