Če se želite v novo leto zapeljati v stilu boste prav gotovo izbrali eno izmed največjih plovil, ki jih imajo na zalogi v Moto-Nautiki, največjem navtičnem salonu pri nas. V Moto-Nautiki se namreč zavedajo, da prodaja motornih plovil ni le posel, ampak poslanstvo, da ljudem lajšajo življenja in jih naredijo kvalitetnejša – tako v času nakupa plovila kot kasneje s primernim svetovanjem, zavarovanji, registracijo prevozi, hrambo, popravili in rednim servisiranjem. Vse na enem mestu. Za vsakega lahko najdejo motorni čoln, ki mu bo pisan na kožo. Zakaj ne bi tokrat izbrali enega izmed njihovih velikanov iz zaloge?

Ranieri Cayman 28.0 Executive Trofeo

Gre za plovilo, ki poleg izjemnih zmogljivosti in ležalnih površin ponuja udobje in varno plovbo, na njem pa je v paru mogoče tudi prenočiti. Namenjen je široki uporabi, predvsem pa kakovostnemu preživljanju prostega časa na morju. Na krov boste lahko povabili celo do 20 oseb, saj plovilo pri dolžini 8,6 metrov in širini 3,2 metra, ponuja ogromno udobja.

Oprema: Hypalon Orca tube, luxury armaturna plošča, blazine in Seadeck pena na tleh, zadaj sedežni separe v obliki črke U, zunanji hladilnik, tank vode 80 lit s tuš setom, bow roller, okno spredaj, podaljšane platforme z lestvijo, avt. kalužna črpalka, vgradni rez. goriva 420 lit, hidravlično krmiljenje, električna hupa, električno sidro, električni wc s črnim marine tankom, 2 barvi tube (black-artic grey).

Grand Golden Line G850

Izjemne plovne lastnosti in ogromen rezervoar (300l) ter veliko število dodatnih elementov, naredijo gumenjak Golden Line 850 čoln, ki je primeren za dolgo plovbo in daljša potovanja. Plovilo v dolžini 8,5 metra in širine 2,95 metra je užitek upravljati zaradi edinstvenega HSH Hull dizajna, ki zagotavlja visoko stopnjo stabilnosti, plovnosti in nosilnosti, kar pomeni, da lahko G850 sprejme do 12 potnikov.

Oprema: Hypalon tube, podaljšane platforme, inox ograje, 2 predala za vrvi zadaj, roll bar, varnostni ventil, športni volan BLACK PERFORMANCE, elektro winch z inox sidrom in verigo, hladilnik, ležalne ploščadi z blazinami, mizica, umivalnik, rezervoar vode (100 l), rezervoar goriva (300 l), tuš set, dodatna zaščita trupa plovila, Seadeck imitacija tikovine po celem čolnu.

Sessa Marine Key Largo 24

Plovilo Sessa Marine Key Largo 24 je kompakten, popoln in hiter čoln, ki preprosto želi biti opažen. Sicer gre za najkrajšo različica v liniji Key Largo, pa vendar meri kar 6,90m in ima sprednji del premca oblikovan v veliko površino za sončenje, t.i. sundeck ploščad. Pod njo je kabina z ločenim toaletnim prostorom. Premična sončna ploščad se zaključuje s krmarsko konzolo, za katero se nahaja krmarska klop. Krmna konzola ponuja ogromno prostora za stikala, merilne instrumente, navigacijo, kompas, radio in zvočnike. Pripravljen je tudi prostor za hladilnik in električni Marine WC.

Oprema: UV odporne blazine, rezervoar vode (45l), rezervoar goriva (271l), teleskopska lestev, hidravlično krmiljenje, avtomatska kalužna črpalka, navigacijske luči, hladilnik, el. marine WC s črnim tankom, miza iz teaka, blazine za sončno ploščad, Dodatni sedež – kokpit, bow thruster, EXCLUSIVE PACK - Comfort pack, el. sidro z verigo, radio stereo – Bluetooth.    

Ranieri NEXT 240 SH

Eden izmed najbolj prodajanih modelov italijanske ladjedelnice Ranieri International je model Next 240 SH, ki v dolžino meri 7,85 metra in v širino 2,5 metra. Fokus pri oblikovanju čolna so bile površine za sončenje, ki zajemajo premec in po želji tudi krmo. Z nekaj potezami je mogoče krmni del popolnoma izprazniti, ga spremeniti v veliko sončno ploščad ali palubni salon. Zanimivo je tudi to, da lahko kabino, kjer je dvojna postelja, spremenimo v jedilnico, kar pride prav v primeru slabega vremena.

Oprema: Luksuzna kabina, hidravlično krmiljenje, tank goriva, rezervoar za vodo, teleskopska lestev, oblazinjenje (Diamond), zadnja zložljiva sedeža iz strani, podaljšane platforme, tuš, sončna ploščad, navigacijske luči, konzola z umivalnikom in vgradnimi sedeži (stand up) in vratci iz tikovine, mizica iz tikovine, elekrto winch.

Če torej želite v leto 2023 zapluti v stilu obiščite salon Moto-Nautika v Miklavžu na Dravskem polju, kjer bodo poskrbeli, da boste novo navtično sezono lahko začeli ekstravagantno, ko bodo ostali najverjetneje še čakali na svoja naročena plovila.

Vsa plovila so v salonu Moto-Nautika na zalogi in dobavljiva takoj.

VEČ INFORMACIJ: https://www.moto-nautika.com

Za vsa ostala plovila in informacije so vam na voljo strokovno usposobljeni svetovalci preko emaila: prodaja@moto-nautika.com, ali preko telefonske številke 00386 31 300 205.

Vabljeni tudi na ogled celotne aktualne zaloge plovil na naslovu: https://moto-nautika.com/zaloga-plovil/