Moto-Nautika d.o.o.

Slovenija

Navtična trgovina

Podatki

GPS 46° 30' N , 15° 41' E
Tel. +386 2 629 04 01
Obratovalni čas 3.1. - 31.12
e-mail info@ranieri-international.si
Kraj Miklavž na Dravskem polju
Delovni čas Mo-Fri: 8:00 - 18:00; Sat: 09:00 - 13:00

Info

Kot je že iz imena razvidno, vstopamo v svet motoristike in navtike. Skupaj združena v eno lahko vidimo, ko prestopimo prag najsodobnejšega centra na Štajerskem in daleč naokoli.

Na več kot 3.000m2 notranjih površin lahko izberete vse za svoj sanjski dopust.

 

VSTOP V NAJSODOBNEJŠI YAMAHA CENTER

Svetel salon z visokimi stropi se razprostira v treh etažah in ponuja povsem novo, sproščeno nakupovalno izkušnjo. Praktično vse, kar si lahko zamislite v povezavi z YAMAHO in vključenim servisom, lahko dobite pri njih. V to se vključuje celoten cestni program motornih koles ( Sport Touring, Adventure, Hyper Naked, Urban, Super Sport ) in skuterjev (za mlajše in Maxi skuterji), Offroad tekmovalni program ter celoten asortiment delovnih ali športnih štirikolesnikov. Iz navtičnega dela so v salonu razstavljeni vodni skuterji, ki z svojimi živahnimi barvami zelo popestrijo spodnjo etažo. Sprehod lahko nadaljujete med vrstami izvenkrmnih motorjev, razstavljenih vse do 300 konjskih moči.

Celoten spodnji del je v uradnih barvah YAMAHE, ki je napovedala smernice za ureditev najsodobnejših Yamahinih centrov po svetu. Tako lahko obiskovalec doživi podobno izkušnjo naj si bo v Yamaha centru v Madridu, Londonu, Berlinu ali pa v Miklavžu na Dravskem polju, kjer domuje podjetje Moto-Nautika.

Yamaha je poskrbela tudi za najsodobnejšo interaktivno doživetje. Poleg LCD monitorjev, ki predstavljajo določene prodajne elemente v salonu, se morate ustaviti pri otočku, kjer lahko skupaj s prodajalcem preizkusite 3D konfigurator YAMAHA Road programa. V primeru nakupa motornega kolesa lahko tako sestavite motor po svojih željah (barva, dodatna opreme, izpušni sistemi, potovalni elementi, ipd) in na ta način dobite vizualno podobo svojega motornega kolesa pred samim nakupom.

 

DISTRIBUCIJSKI CENTER ZA JV DEL EVROPE

Z obiskom nadaljujemo v vzhodni del s plovili napihljivih čolnov GRAND, za katere so že leta 2011 pridobili prodajo in zastopstvo za slovensko tržišče. Do danes so s prodajo napihljivih čolnov prešli slovenske meje in pridobili zastopstvo še na področju  vseh bivših držav Jugoslavije. Razstavljena plovila v salonu segajo čez magično številko 100, kar je izredno velika prednost, saj lahko kupec pred nakupom v živo vidi plovilo, oceni njegovo realno velikost, pri nekaterih modelih pa celo tudi stestira na vodi. Oddelek plovil dopolnjuje italijanska eleganca stekloplastičnih čolnov Ranieri International, za katere so prejeli plaketo  v zadnjih 2 letih zapored za  3. najboljšega distributorja v Evropi! Dodatni skladiščni prostori pa omogočajo takojšnjo dobavo za veleprodajo, ki je pred sezono bistvenega pomena.

Moto-Nautika postaja zaradi svojega delovanja v številnih državah tudi vse bolj pomemben regijski distribucijski center. V prihodnosti bodo servisni dejavnosti v neposredni bližini salona dodali še suho marino.

 

DODATNA OPREMA od A do Ž na enem mestu!

Navtični oziroma motoristični navdušenci svojega obiska ne smete zaključiti brez, da bi si ogledali prodajno paleto dodatne opreme, ki se nahaja v drugi etaži.

Moto in navtični navdušenci se že v začetku odločijo v kateri oddelek spadajo. Levo zavijete vsi, ki se navdušujete nad dvokolesniki, medtem ko navtični in adrenalinski odvisneži zavijete v desni del etaže.

V kolikor ste že lastnik plovila ali potrebujete dodatno opremo za vaš čoln, imate na voljo na zalogi več kot 25.000 kosov obvezne in dodatne opreme za plovila. Tako lahko brez problema kupite zahtevano opremo, ki jo potrebujete pri registraciji plovila. Za katero pa se tudi ni treba odpeljati na Obalo na kapitanijo, saj pri Moto-Nautiki vsako leto organizirajo skupne tehnične preglede plovil in tako svojim strankam olajšajo nepotreben transport in stroške, ki bi nastali s tehničnim pregledom na naši slovenski obali. Ob tem za stranke urejajo tudi registracije, zavarovanja za plovila in v kolikor še nimate izpita za voditelja čolna – tudi za to v njihovem centru organizirajo tečaje (tudi VHF), ki potekajo vsak mesec v letu (3 dni).

Na zalogi imajo na več kot 1000m2 zunanjih površin stalno veliko zalogo prikolic blagovne znamke TPV od 550 kg do 3500kg, katere lahko prevzamete še v istem dnevu.

Ker seveda brez zabave in adrenalina na dopustu preprosto pač ne gre, boste navdušeni nad izbiro dodatne opreme za vodne športe. Kaj vse boste našli? Vodne tube vseh možnih oblik, za eno, dve, tri ali 4 osebe, wakeboardi za otroke, moške in nežnejši del, najlonske in neoprenske rešilne jopiče, čelade za vodne skuterje, neoprenska obutev in oblačila, UV zaščita lajkra majic in kopalnih hlač in kup ostale dodatne opreme, ki je potrebna za najboljšo zabavo na morju.

V kolikor pa se navdušujete tudi nad najnovejšim trendom na morju ali jezerih – supanjem, si lahko poleg nakupa (ki je tudi možen na obročna plačila) pri Moto-Nautiki tudi izposodite napihljivo SUP desko za katero plačate dnevni najem že od 15€ dalje!

Seveda, ker je veliko navtikov tudi lastnikov jeklenih konjičkov na dveh kolesih, lahko zajadrate tudi v zahodni del trgovine, kjer se v 3 delih razprostira motoristična in motokros oprema z veliko ponudbo čelad vseh vrst svetovno priznanih blagovnih znamk .Na tako veliki površini lahko seveda pričakujete ogromno zalogo v različnih barvnih kombinacij in repertoarjem velikosti od najmanjše pa vse do 12XL. Prijazni in izobraženi (Yamaha Academy, Dainese Academy, JOBE Academy) svetovalci vam bodo z veseljem pomagali izbrati najustreznejšo opremo in po želji v primeru večjega nakupa; uredili obročno plačilo.

 

SERVIS IN PODPORA ZA VSE BLAGOVNE ZNAMKE

Kljub pestremu prodajnemu programu temelj podjetja ostaja pri kakovostnem in popolnemu servisu. Lokacijsko ostaja tam, kjer je vedno bil, tehnično ekipo pa dopolnjujejo strokovno podkovani serviserji, ki z veseljem poskrbijo za vzdrževalna dela in pripomorejo k dolgi življenjski dobi motorjev s pravilnim vzdrževanjem in svetovanjem. Da ne bo potrebno predolgo čakati na rezervne dele, imajo v skladišču na zalogi več kot 10.000 rezervnih delov za različne blagovne znamke, kar poleg kakovosti zagotavlja tudi opravljanje popravil v najkrajšem možnem času.

Prednost servisa v takšnem servisnem centru se izraža v detajlih, ki so še kako pomembni za kvalitetno storitev. V Moto-Nautiki tako nudijo garancijo na vsako opravljeno storitev in zraven rednih servisov plovilo dodatno pregledajo po točno določenih standardih za posamezne period. V servisu uporabljajo najnovejšo tehnologijo, diagnostiko in specialna orodja, lastna dvigala. Po opravljenem popravilu plovilo lahko tudi testirajo na vodi v neposredni bližini in tako poskrbijo, da ne pride do skritih napak. Izredno pomembno pa je tudi to, da je vaše plovilo v času servisa ali popravila varovano 24ur na dan, 7 dni v tednu in v tem času tudi zavarovano.

Ko že omenjamo zavarovanje - je podjetje pred kratkim sklenilo dogovor z zavarovalnico SAVA za prodajo in vgradnjo zavarovanja VIGO, ki vključuje 24/7 nadzor motorja preko mobilne aplikacije, SOS klic v sili, analitiko vožnje in zavarovanje proti kraji.

Obseg dela se v večini navezuje na sodelovanje s fizičnimi osebami, vendar se kljub temu lahko na področju servisa in prodaje pohvalijo z uspešnim sodelovanjem več kot 10 gasilskimi društvi, policijsko postajo Maribor, reševalci ZD Maribor in Dravskimi elektrarnami idr.

 

PRODAJA NA KLJUČ in UGODNOSTI ZA STRANKE

V podjetju stremijo k temu, da stranki ponudijo vse na enem mestu. Kar pomeni, da za stranko poskrbijo od prvega obiska do tega, da lahko odpeljete svoj čoln ali vozilo direktno v svojo garažo oziroma v primeru plovila, direktno na morje.

Za vas skupaj v sodelovanju z Upravo Republike Slovenije uredijo potrebno registracijo, nalepijo registracijske številke, poskrbijo za varen privez plovila na prikolico in še preden plovilo odpeljete predstavijo in prikažejo varno uporabo plovila.

Zaman je porabiti še enkrat toliko črnila na papirju, saj nov salon Moto-Nautike enostavno morate obiskati.  Prijazno osebje vam bo zagotovo znalo z svojim znanjem in izkušnjami svetovati in pomagati pri odločitvah in nakupu.

Zagotovo raj za vse iz sveta motoristike in navtike.

Nakup dodatne opreme pa lahko opravite tudi preko spleta na www.motonautika-shop.com

www.moto-nautika.com

www.grandboats-adriatic.com

www.ranieri-international.si

Vreme

Danes

  • voz

Jutri

  • voz

Torek

  • voz

V bližini

Prihajajoči dogodki

Komentarji