Elan flagship GT6

Zastavonoša Elanove ladjedelnice, novi model GT6, je nova generacija plovil Grand Tourer, ki zagotavlja izjemno razmerje med hitrostjo plovbe, močjo, udobjem, razkošjem na krovu, enostavnim rokovanjem in natančno vodljivostjo.

Zunanjost

Trden, stabilen v vsakem vremenu, visokozmogljiv trup in izjemna jadra je oblikoval navtični oblikovalski studio Humphreys Yacht Design. Prirejena so za jadranje z malo številno posadko na križarjenjih srednje dolžine. Evolucija oblikovanja, ki se vije preko treh generacij plovil, in obsežno CFD modeliranje sta zagotovila čistokrvno jahto, ki se ponaša z izjemnimi jadralskimi lastnostmi v vseh vetrovnih razmerah in stanjih morja.

Edinstveno oblikovanje oblikovalskega studia F. A. Porsche je novi jadrnici GT6 zagotovilo elegantno silhueto z ostrimi in razpoznavnimi linijami ter zaobljenimi površinami, ki dajejo izjemno lepe odboje svetlobe, ko jadrnica pluje po morju. V kokpitu je zagotovljena izjemna ergonomika in številne oblikovalske rešitve, ki zagotavljajo nov nivo luksuza na krovu.

Notranjost

Ikonične oblikovalske vrednote studia F. A. Porsche in izpopolnjena ergonomija so zagotovile izjemno oblikovanje, luksuz in praktičnost v notranjosti nove jadrnice GT6. Elegantna oblika salona omogoča izjemen 180-stopinjski pogled navzven. Pametna notranja razporeditev pa zagotavlja najboljšo izkoriščenost notranjosti tega širokega trupa.

Kuhinjska niša je v sprednjem delu nad kobilico, kjer je gibanje plovila med plovbo najbolj udobno. Tu je najmanj zibanja, guganja in vrtenja okrog svoje osi. Tako je prostor v krmnem delu salona sproščen in dovoljuje izdelavo salona preko celotne širine trupa. Lastniška kabina je v premcu. Ima posteljo kraljevske velikosti. V boku trupa sta dve veliki okni, ki zagotavljata lepe razglede v okolico plovila.

Številne različne možnosti so na voljo za razporeditev v preostalih delih plovila. Vsak kupec se bo lahko odločil za razporeditev, ki najbolj ustreza njegovemu načinu življenja na krovu. V vseh delih plovila so skrbno oblikovali pomembne detajle in uporabili najkakovostnejše materiale. Skupaj z Elanovo neprimerljivo kakovostjo izdelave vse skupaj zagotavlja izjemno veselje do preživljanja časa na krovu plovila.

360° pogled plovila GT6

Elan flagship GT6

Želiš več informacij?

Te zanimajo podrobnosti?

Oglej si časovnico razvoja

 

Več o ELAN GT6 na tej povezavi