Darth Craft

Revolucionarna ideja, ki je ročno izdelana iz najkakovostnejših materialov. Zagotovljena varna in neskončna zabava za najmlajše morjeplovce.

Darth Craft

Najmanjše plovilo na svetu Darth Craft je veliko komaj 1,7 m, premore 100 kg nosilnosti in lahko bi rekli, da ima vse, kar imajo večja plovila, poleg tega pa bo našim najmlajšim odprl pot v svet zabave na vodi. Darth Craft poganja električni motor in ob normalni uporabi zagotavlja avtonomijo za eno uro zabave. Enostaven za hrambo v lastni vreči je primeren za uporabo in za hranjenje na motornih plovilih pa tudi na jadrnici oziroma v avtodomu.

Darth Craft je plod studia Venetian Design s sedežem v Trstu in projektanta Armina Korena, ki je poskrbel tudi za izvedbo najmanjšega napihljivega čolna.

Kakovostni materiali zagotavljajo robustnost in dolgo življenjsko dobo ter odpornost na vremenske vplive. Na sedežu je prostora za dva otroka oziroma eno odraslo osebo, ki se bo pri vožnji in obratih neskončno zabavala. Darth Craft ima pet hitrosti naprej in eno nazaj ter lahko doseže največjo hitrost 5 vozlov. Za prodajo in svetovanje so vam na razpolago pri podjetju MennYacht Group.

Vse o Darth Craft na Darth Craft

Zastopnik in prodaja: MennYacht Group

Darth Craft