Odlična novica za vse gurmane, še posebej pa za ljubitelje specialitet z žara, ražnja in podpeke.

V petek, 19.6.2015 odpira svoja vrata nova gostilna z imenom Antonius v Supetarski Dragi na otoku Rabu. Restavracija je namenjena predvsem tistim, ki bi na morju radi poizkusili tudi kaj drugega kot le morsko hrano. V restavraciji so specialisti za pripravo jedi na žaru, ražnju in podpeki. Zato je poudarek na jedeh, ki se pripravijo na ta način priprave. V stalni ponudbi je sveža jagnjetina ali odojek z ražnje, teletina, hobotnica ali kozlička iz podpeke ter vrhunske leskovaške specialitete pripravljene na lesenem oglju.

V gostilni so prepričani, da bodo z odličnim izborom vin, ambientom, prijaznim in simpatičnim osebjem ter vrhunsko kvaliteto hrane prepričali tudi vas. Odlično zapečena skorjica odojka, sočna jagnječja rebra, mehka hobotnica, ki se topi v ustih in okusna teletina bodo na vasem obrazu še dolgo pustile nasmeh.

Restavracija, ki jo nedvomno morate obiskati, ko boste pluli okrog otoka Raba. Plovilo lahko privežete v marini Supetarska Draga ali pa sidrate v zalivu.

Rezervacije so možne na telefonskih številkah +385 (0)99 222 13 38, ali +385 (0)51 776 018 in na elektronskem naslovu: restoranantonius@gmail.com.