Marina Punat na otoku Krku je ena največjih in navtikom najbolj prijaznih marin na Jadranu. So dolgoletni nosilec Modre zastave za kvaliteto storitev. Vsako leto svojim gostom pripravljajo številne novosti, ki izboljšujejo kvaliteto bivanja v marini.

Z letošnjim letom gostom marine omogočajo kopanje na plaži Beach club Medane. Plaža je namenjena le gostom Marine Punat, suhe marine Brodica ter gostom hotela Kanajt. Beach Club Medane je ekskluzivna plaža ter mesto za sproščanje med starimi oljkami. Na plaži so ležalniki, sončniki, tuši in garderoba, vsi gosti plaže pa imajo na voljo tudi brezplačen parkirni prostor v neposredni bližini. Ker je klub ekskluziven, si lahko na recepcijah marine svoje mesto predhodno rezervirate in dvignete vavčer za brezplačno parkiranje. 

MARINA CLUB CARD

Biti gost marine Punat samo po sebi pomeni biti del ekskluzivnega kluba. Z Marina Club Card-om si gosti marine  pridobijo  posebne ugodnosti.

Pogodbeni gosti marine privarčujejo v posameznih gostinskih objektih Marina Punat Grupe, vseh storitvah yacht servisa, v vseh trgovinah v krogu marine, pri storitvah kooperantov, pri namestitvi v Hotelu Kanajt, pa tudi v restavracijah in trgovinah na otoku Krku in okolici.

Popusti za člane Marina Club Card:

- 10% popust pri nočitvi v hotelu Kanajt
- 3% popust v marketu Marina podjetja Kvarner Punat Trgovine  d.o.o. (pri vrednosti nakupa nad 300 HRK)
- prevoz do letališča Reka na  relaciji  Punat  -  Letališče Reka –Punat
- 5% popust v Nautic Shopu Marina Commerce  d.o.o.  (pri vrednosti nakupa nad 500 HRK)
- 5%  popust  v trgovinah Kuće vina Ivan Katunar  (pri vrednosti nakupa nad 100 HRK)
- Croatia osiguranje d.d. gostom Marine Punat nudi popust pri sklenitvi zavarovanja plovil
- 10% popusta v Frizerskem salonu SEKA v Punatu,
- 10% popust v kozmetičnem salonu DEMETRA v Korniću,

Lista ugodnosti stalno narašča. Aktualno stanje lahko vedno poiščete na spletnih straneh marine: www.marina-punat.hr.

Julij, mesec tartufov v restavraciji Marina

Ena izmed najbolj znanih gastronomskih specialitet v regiji, tartufi, je bila inspiracija chefom, da za vas ustvarijo nove in presenetljive jedi. Ta mesec nudijo jedi in žganja s tartufi po zelo privlačnih cenah. Rezervirajte svoje mesto v restavraciji Marina in se razvajajte z nečim novim in izzivalnim!