Modeli SILVER LINE Cruisers S550 in S650 so odlični za križarjenje po morju. Nudijo vam odlično plovbo, edinstveno obliko, praktičnost.

Navtiki bodo zagotovo cenili njegove prednosti glede praktičnosti, vključno z devetimi sedeži, veliko odlagalnih mest in doseg električnih zmožnosti za izjemno zmogljivost! S550 je eden najpopularnejših modelov družine Grandovih gumenjakov, poznan predvsem po masivnem in elegantno oblikovanem plastičnem navigacijskem loku. S550 je v samo enem letu postal eden izmed najbolj prodajanih GRAND gumenjakov v celotni prodajni paleti.

Gumenjak je postal idealna rešitev za družine, saj nudi dovolj prostora za kar 10 oseb. Prikrajšani ne bodo niti tisti, ki si želijo na vodi doživeti malo več adrenalina. Silver Line S550 lahko poganja izvenkrmni motor do 150 konjskih moči! Možnost dodatne opreme, pa nam omogoča tudi drog za vleko smučarja, kar bo vodne dogodivščine s prijatelji in družino, pripeljalo na popolnoma novo raven.

Obiščite prodajno-servisni center Moto-Nautika, v Miklavžu pri Mariboru, ter se sami prepričajte o lepoti in edinstvenosti tega gumenjaka. Čoln z dodatno opremo je namreč na zalogi! Vabljeni!

Več informacij: www.grandboats.si, preko emaila: info@moto-nautika.com ali preko telefona: 02 629 04 00