Z roko v roki z novo »jadralsko točko« na Obali

Zadnji avgustovski konec tedna (od 29. 8. do 30. 8.) bo tako kot že vrsto let na morju pred Izolo zelo živahno. Regata za Pokal Val navtika, ki je že deveta po vrsti, bo na morju ponovno združila jadralske navdušence in spomnila vse, da je počitnic konec ter da se sezona regat resnično začenja – teh se v jesenskih mesecih res ne manjka.

Regata je dvodnevna, vključena v serijo slovenskega pokala, prinaša pa pomembne točke za skupno uvrstitev, poleg tega pa se odvija v času, ko si po večinoma že končanih dopustih želimo srečanja z jadralskimi prijatelji.

DRUŽABNI DEL

Družabni del se bo odvijal v izolski marini, in sicer v prostorih dvorane Amfora. Dogodek bo odprl svoja vrata že v petek 28. 8. ob 18. uri, ko se bo ob prijavah postregla dobra kapljica vina, seveda v spremljavi s kraškim pršutom.

Letošnje druženje bo na sobotni večer (ob 19. uri) resnično posebno, saj bo povezano z otvoritvijo nove pridobitve za izolsko marino in njene goste, za jadralske navdušence in ne nazadnje tudi za jadralce, tj. tekmovalce, ki se udeležujejo regat v Izoli. V prostorih podjetja Garmin v marini bo namreč luč sveta ugledala nova »jadralska točka« – specializirana jadralska trgovina Sailing Point.

Podjetje, ki je obenem zastopnik vodilnih blagovnih znamk, kot so Harken, Spinlock, Tylaska, Wichard, Gottifredi Maffioli, Gill, Zhik, Dubarry, Sail Racing in druge, v okviru svoje dejavnosti prodaja opremo in nudi storitve v specializirani trgovini pod istim imenom v Luciji že 11 let. Poleg že imenovanega programa bo mogoče v trgovini kupiti tudi inštrumente za navigacijo in druge izdelke ter storitve blagovne znamke Garmin.

Ustanovitelja podjetja in trgovine, uspešna jadralca Mitja Margon in Tomaž Čopi, pravita: »Pomemben del dejavnosti podjetja Sailing Point sta vedno predstavljala tudi servis in svetovanje, saj vsi sodelavci Sailing Pointa zelo tesno sodelujemo z akterji s praktično vseh področij, od oblikovalcev, proizvajalcev, trenerjev do jadralcev na najvišjih nivojih, zato v večini primerov znamo najti odgovore na vprašanja in pravilno svetovati našim partnerjem in kupcem. Veseli smo, da se je ponudila priložnost za novo točko v Izoli, ki bo našim strankam zagotovo skrajšala pot in čas do odgovorov ter izdelkov in ne nazadnje popestrila ponudbo na področju inštrumentov in drugih storitev.«

Kot posebno promocijsko darilo v okviru partnerstva med Valovo regato in novo trgovino nudi Sailing Point BREZPLAČEN SERVIS VINČEV vsaki jadrnici, ki se bo udeležila regate, poleg tega pa obljublja obilo praktičnih nagrad za vse jadralce in ostale, povezane s samo regato in z »življenjem« Sailing Pointa.

Zajadrajte s polnimi jadri v navtični dogodek Pokal Val navtika 2015!

Program POKAL VAL NAVTIKA 2015

Izola, petek, 28.8.2015

Prostori marine Izole - dvorana Amfora

18:00 - 21:00  Zbiranje prijav v dvorani Amfora, prevzem darilnih vrečk
Otvoritev regate in srečanje prijavljenih ekip s pogostitvijo – Degustacija vin in dobrot s Krasa

Izola, sobota, 29.8.2015

Prostori marine Izole - dvorana Amfora

08:00 - 09:30 Zbiranje zadnjih prijav v dvorani Amfora. Zajtrk z dobrotami Ljubljanskih mlekarn in pogostitev jadralcev s kavico BAR2000.
10:00  Sestanek krmarjev
12:00  Start regate
17:00  Zaključek regate (časovna omejitev za prihod jadrnic)
19:00  Pogostitev tekmovalcev na terasi Marine Izola (večerja) v sodelovanju z otvoritvijo nove trgovine Sailing point.
21:30  Havana after party Moby dick - koncert Samuel Lucas

Izola, nedelja, 30.8.2015

Prostori marine Izole - dvorana Amfora

08:00  Zajtrk z dobrotami Ljubljanskih mlekarn in pogostitev jadralcev s kavico BAR2000.
11:00   Start regate
16:00  Zaključek regate (časovna omejitev za prihod jadrnic)
17:30  Razglasitev rezultatov regate Val navtika, podelitev nagrad in pokalov