Ste se kdaj vprašali, kaj je najpogostejši vzrok požara na morju?

Odgovor je napaka v opremi, zaradi katere pride do kratkega stika. Obstaja rešitev, ki je povsem enostavna! Imenuje se NANOPROTECH.

Pod blagovno znamko NANOPROTECH se uvrščajo visokokakovostni antikorozijski izdelki, ki so narejeni s pomočjo nanotehnologije. Nano delci, trenutno najmanjši poznani delci, lahko brez težav prodrejo v samo strukturo kovine, iz nje povsem izpodrinejo vso vlago in na površini ustvarijo izjemno močan, neviden zaščitni sloj, ki ščiti kovino pred vsemi oblikami vlage.

Vas zanima kako močna je dejansko zaščita izdelkov NANOPROTECH? Potem si morate pogledati ta video: 

V liniji Super NANOPROTECH so trije izdelke namenjeni uporabi v navtiki:

- Super NANOPROTECH (Marine) Electric Insulation

Ščiti vse električne kontakte in opremo pred kratkimi stiki. Nano delci bodo poskrbeli, da voda ne bo več povzročila kratkega stika na kontaktu, ob enem pa bodo preprečili nastajanje korozije, kar je tudi najbolj pogost vzrok za uničenje električne navtične opreme.

- Super NANOPROTECH (Marine) Anticorrosion

Izdelek se nanaša povsod, kjer se je pojavila korozija. Nano delci zaradi svoje majhnosti prodrejo skozi korozijo do same kovine, izpodrinejo vso vlago, ter med kovino in korozijo ustvarijo tanek zaščitni sloj, ki preprečuje nadaljnjo nastajanje korozije. Korozija bo v roku 7 - 14 dni odstopila od kovine, oz. se jo bo lahko odstranilo že z nežnim drgnjenjem. Največja prednost izdelka: predhodno odstranjevanje korozije ni potrebno, NANOPROTECH se nanaša direktno na korozijo.

- Super NANOPROTECH (Marine) Lubricant

Izdelek se uporablja povsod, kjer prihaja do povečanega trenja, ter s tem obrabe materiala in škripanja. Zaradi inovativne nanotehnologije, se zagotavlja obstojnost izdelka od 6 - 12 mesecev.

Vsi zgoraj omenjeni izdelki zaradi inovativne nanotehnologije zagotavljajo zaščito kovin na vašem plovilu vsaj 6 - 12 mesecev!

Ob uporabi izdelkov NANOPROTECH, bo tako vaše plovilo povsem zaščiteno, Vi pa boste povsem brez skrbi tudi takrat, ko na plovilu ne boste prisotni.


Izkoristi 15% popust!

Spodaj si lahko ogledate ponudbo izdelkov Nanoprotech, ki so le za naročnike eNavtike na voljo po promocijskih cenah s 15% popustom.

Pred zaključkom naročila vpišite kodo ugodnosti ENAVTIKA in kliknite Uporabi kupon.

Promocija poteka do konca meseca novembra!



Super
Super
Super
NANOPROTECH
NANOPROTECH
NANOPROTECH
Electric Insulation
Anticorrosion
Lubricant
21.17€ z DDV
20.32€ z DDV
19.47€ z DDV
NAROČI IZDELEK
NAROČI IZDELEK
NAROČI IZDELEK

V kolikor Vas zanima sodelovanje z Nanoprtech tudi v prihodnje, jih lahko kontaktirate na email: info@nanoprotech.si

Vse o izdelkih Nanoprotech si lahko preberete na http://nanoprotech.si/