December je tu, nestrpno se že približuje božični dan in s tem obdarovanje naših najdražjih in najbližjih. Vabimo vas v našo spletno prodajalano, kjer vas čaka več kot 1000 različnih artiklov! Nedvomno je eden izmed njih zagotovo lahko popolno darilo za vašega prijatelja ali družinskega člana! Poskrbeli smo tudi za tiste, ki pri izbiranju daril niso vešči - namreč v prodajni ponudbi lahko izberete darilne bone in tako nakupovanje ter izbiro popolnoma prepustite tistemu, ki ga želite obdariti.

Spodaj vam ponujamo nekaj primerov iz naše spletne prodajalne:


Vljudno vabljeni tudi na  predbožični dogodek - na "Božični dogodek v Moto-Nautiki", na katerem želijo z vami deliti praznično vzdušje. Ker je božič čas obdarovanja in čas ko si zaželimo vse najboljše, bomo skupaj nazdravili s kozarčkom penine katerega vam bo postregla njihova hostesa. Ne pozabite pa s seboj pripeljati tudi vaših najmlajših navtikov, za katere bo Božiček postavil pod našo smrekico marsikaj zanimivega.

Obiščite  spletno stran www.moto-nautika.com in prevzemite vaše novoletno darilo!


Velika izbira, najmodernejši trendi, osebno svetovanje in VIP razvajanje.
Samo enkrat na leto! Cel dan!

VABLJENI - 19. december 2015 | 09-21. ure

Več o dogodku na: Božična sobota v Moto-Nautiki

Ob prazničnem vzdušju bomo za vas pripravili marsikatero presenečenje, zato vabljeni na našo spletno stran (www.moto-nautika.com) ali facebook skupino (facebook.com/moto.nautika), kjer boste vedno na tekočem z novostmi.