V svoji paleti nam GRAND razkriva, da je pri gumenjakih izjemno pomembna tudi namembnost. Pri svoji odločitvi se lahko tako odločite za čoln z mehkim dnom, napihljivim dnom ali trdim (RIB). Potrebujete čoln za "mini križarjenje" med otoki, ali samo za uporabo kot "by-boat", ki vas bo popeljal od jadrnice do otočka? Mogoče pa sodite v tisto skupino, kjer preprosto potrebujete največ 3-metrski čoln, z poskočnim 5 konjskim motorjem za sproščeno plovbo po jezeru z svojimi prijatelji ali družino.

Obiščite največji prodajno servisni center na Štajerskem - MOTO-NAUTIKO, in si oglejte zalogo plovil, ki šteje več kot 20 gumenjakov! V mesecu decembru poteka posezonska akcija, ki se je ne sme prezreti. Poleg plovil na zalogi, se lahko stranke ob nakupu tudi odločijo za različno dodatno opremo, ki jo GRAND ponuja. Prav tako lahko predhodno izbirate med vrsto materiala iz katerega bo vaš gumenjak narejen (PVC ali Hypalon Orca). Pri vsakem nakupu, pa vam GRAND ponuja tudi kar 5-letno garancijo na vaš gumenjak.

Najdete jih na Ptujski cesti 63, v Miklavžu na Dravskem polju, ki je samo streljaj oddaljen od centra Maribora. Prav tako jih lahko kontaktirate preko telefonske številke - 02 629 04 00 ali 031 386 951. Lahko jim pišete preko email sporočila: info@moto-nautika.com.