Staro se je poslovilo, prišlo je 2016. Leto, ki bo tudi pri GRAND-u predstavljalo novo prelomnico. Letos bo namreč premierno predstavljen vodilni gumenjak v svoji kategoriji - GRAND Golden Line G850.

Podjetje GRAND je oblikovalo, testiralo in napovedalo - največjega in brez pretiravanja - enega izmed najlepših modelov, ki vključuje GRAND-ove dolgoletne izkušnje in najsodobnejše trende v ladjedelništvu. Izjemna plovnost in vključujoč ogromen rezervoar (300l), kot tudi ogromno število dodatnih elementov, naredi gumenjak G850 čoln, ki je primeren za dolgo plovbo in daljša potovanja.

Ključne ideje in filozofija novega RIB gumenjaka G850:

- Nov razred čolna (precej višji od G650)
- Izredna plovnost
- Brezkompromisna zanesljivost, zmogljivost in varnost
- Možnost uporabe dvojnih motorjev (2 x 200 KM), ki je lahko še posebej pomembno za profesionalno uporabo (Obalna straža, reševalci, policija, pomoč v nesrečah ipd.)
- Veliko prostora v notranjosti čolna
- Sposobnost za daljša potovanja (izjemna plovnost, rezervoar za gorivo - 300 l, sistem za spiranje, itd)
- Visoka stabilnost, plovnost in nosilnost
- Priložnost, da bi dosegli nov segment trga (zahtevni kupci, za katere je G650 ni dovolj in zahtevajo večji, boljši RIB gumenjak z sodobnim videzom, večjo nosilnostjo in ostale značilnosti izjemne zmogljivosti)
- Dodatki - velika sedežna površina na blazinah na premcu in zadaj, hladilnik, miza z umivalnikom, sistem za spiranje v notranjosti konzole, itd.)
- Sodoben dizajn in vrhunska raven ergonomije

G850 je v celoti izdelan v Orca Hypalon materialu. Priporočen motor - 300 konjskih moči, z lahkoto poganja katerokoli dovoljeno obremenitev.

GENERALNI UVOZNIK ZA SLOVENIJO, HRVAŠKO, SRBIJO IN ČRNO GORO je podjetje MOTO-NAUTIKA d.o.o.

Vabljeni k ogledu in nakupu v največji prodajni center na Štajerskem, kjer si lahko ogledate na zalogi več kot 20 plovil! V mesecu januarju poteka posezonska akcija, ki se je ne sme prezreti. Poleg plovil na zalogi, se lahko stranke ob nakupu tudi odločijo za različno dodatno opremo, ki jo GRAND ponuja. Prav tako lahko predhodno izbirate med vrsto materiala iz katerega bo vaš gumenjak narejen (PVC ali Hypalon Orca). Pri vsakem nakupu, pa vam GRAND ponuja tudi kar 5-letno garancijo na vaš gumenjak.

Prodajno-servisni center najdete na Ptujski cesti 63, v Miklavžu na Dravskem polju, ki je samo streljaj oddaljen od centra Maribora. Prav tako lahko kontaktirate preko telefonske številke - 02 629 04 00 ali 031 386 951, ali pišite preko email sporočila: info@moto-nautika.com.

Psssst ... v mesecu januarju poteka tudi akcijsko znižanje navtične dodatne opreme blagovnih znamk JOBE in DEVOCEAN! Več informacij na http://motonautika-shop.com/