Prvi mesec v letu 2016 se zaključuje in s tem tudi največja posezonska akcija napihljivih gumenjakov GRAND. Generalni uvoznik za Slovenijo, Hrvaško, Srbijo in Črno goro - podjetje Moto-Nautika d.o.o. se nam v zaključku navtičnega premora predstavlja z veliko zalogo modelov gumenjakov iz leta 2015.

V prodajni paleti nam GRAND razkriva, da je pri gumenjakih izjemno pomembna namembnost, zato že v začetku lahko izbirate pri svoji odločitvi in izbirate med čolnom z mehkim dnom, napihljivim dnom ali trdim (RIB).  Če čarobnosti plovbe z gumenjakom sami še niste doživeli, ste jo morda začutili v načinu, kako vaši prijatelji ali znanci pripovedujejo o svojih morskih dogodivščinah - naredite korak naprej...

Kakorkoli, nihče, ki je kadarkoli plul proti horizontu, ne more trditi, da trenutki, preživeti na morju, jezeru, ali reki niso dogodivščina prav posebne vrste. V primeru da ste se je nalezli in bi se želeli z vašimi najbližjimi podati na nepozabno druženje na vodi, je neizogibno, da izpustite obisk največjega prodajno - servisnega centra na Štajerskem.

V celotnem repertoarju, lahko kupec izbira med gumenjakom dolgim od 2,4 metra, in vse do 8,5 metrov. Ob nakupu je velika možnost različne dodatne opreme, ki jo GRAND ponuja, ter izbira vrste materiala iz katerega bo vaš gumenjak narejen (PVC ali Hypalon Orca).

Kot vedno, pa najboljše za na konec -  pri vsakem nakupu, pa vam GRAND ponuja tudi kar 5-letno garancijo na vaš gumenjak.

Prodajni salon se nahaja le streljaj od centra Maribora -  v Miklavžu na Dravskem polju, na naslovu - Ptujska cesta 63. Za več informacij oziroma ponudbo, obiščite spletno stran: www.grandboats.si, pišite preko emaila: prodaja@moto-nautika.com, ali pokličete preko telefona: 02 629 04 00 oz. 031 386 951