Da bo vaše poletje minilo v sproščenem uživanju in varni plovbi, je dobro čim prej opraviti kakovostno pripravo vašega plovila za novo sezono.

Pravočasna priprava plovila v predsezonskem času pomeni varno in mirno plovbo v času počitnic. Redno vzdrževanje motorja in pogona zagotavlja pravilno delovanje, podaljšuje življenjsko dobo, omogoča lažje manevriranje, zmanjšuje upor in na koncu zmanjšuje porabo goriva. Redni pregled in zamenjava okvarjenih ventilov zmanjša tveganje, da bo v plovilo vdirala voda ali da se zgodi celo najhujše, da se bo potopilo. Vse te priprave zmanjšajo možnost nastanka okvare prav takrat, ko boste želeli odpluti na zaslužen dopust.

V Marini Punat in njihovem Yacht servisu ponujajo ugodne pakete storitev. Če se odločite za enega izmed njih, ni potrebno plačati stroška namestitve na kopnem v času izvajanja storitev. Storitve so na voljo vsem lastnikom plovil, ne le tistim, ki imajo privezano plovilo v marini. Za ponudbo se lahko obrnete na service@marina-punat.hr ali pa jih pokličete na telefon: +385 51 654 120.

Naročite material in opremo preko spleta in čakala vas bo ob prihodu.

Navtična trgovina v marini Marina Commerce ima prenovljeno spletno stran, ki omogoča da potrebno opremo, rezervne dele in ostale artikle naročite preko spleta. Artikle lahko prevzamete v trgovini ob prihodu, kjer vas bodo čakali. Plačate jih lahko ob prevzemu ali s plačilno kartico na spletu ob naročilu. Naslov spletne trgovine je: www.marina-commerce.hr

Imate na plovilu premalo prostora za shranjevanje opreme?

Če potrebujete prostor za shranjevanje različnih stvari, ki jih ne morete ali ne želite hraniti na plovilu, imajo prav za vas v Marini Punat pravo rešitev. V veliki hali poleg suhe marine „Brodica" se nahaja zaprt prostor v velikosti 800 m2 z urejenimi prostori za shranjevanje – shrambami, velikosti približno 5m2. Dostop z vozilom je omogočen do samega vhoda. Detajlne informacije o pogojih najema dobite na recepciji marine in na telefonski številki +385 51 654 111.