Zgodba italijanske blagovne znamke Ranieri se je pričela na koncu 60ih in že uspešnih 40 let, drži družinsko tradicijo, v kateri se je uspešno menjalo že več generacij. Skupaj z rastjo podjetja, so temu posledični tudi vedno večji uspehi, ki so postavili RANIERI v sam svetovni vrh.

Plovila Ranieri se razvrščajo v 4 namembnostne razrede: Open Line, Sundeck Line, Cabin Line in Sport Fishing Line, v dolžinah od 4,55m do 9,30m. Ranieri stavi ves svoj uspeh na brezkompromisno kvaliteto, sodoben italijanski slog in najsodobnejšo hidrodinamiko, zasnovano iz strani navtičnih arhitektov z uporabo C.A.D. sistemov. Skupaj z izvenkrmnimi motorji, Ranieri ustvarja ultimativno, učinkovito in zanesljivo pomorsko izkušnjo.  

Vsak čoln skupaj z izvenkrmnim motorjem je skrbno premišljen, da je kos vsem vodnim dejavnostim. Naj bo to: vodno smučanje, ribolov, potapljanje, križarjenje ali preprosta sprostitev z družino in prijatelji. S kombinacijo odlične kakovosti in razkošnega stylinga je Ranieri primeren za izkušenega navtika ali začetnika v navtičnem svetu.

Hull Innovative System H.I.S.

H.I.S. je ekskluzivna tehnologija uporabljena v razvoju trupa in produkciji Ranieri plovil. H.I.S. sistem deluje na princip zračne blazine, ki jo ustvari zrak pod ladijskim trupom. Posledično je krmiljenje s čolnom lažje, omogoča hitrejše pospeševanje, zmanjša porabo goriva in poveča stabilnost ter zmogljivost. Pri izdelavi plovil Ranieri, so uporabljeni visoko kvalitetni materiali, pri samem razvoju sodelujejo strokovno usposobljeni arhitekti plovil, kateri zagotavljajo vrhunski dizajn in kvalitetno plovbo. Vsi detajli na plovilu so izdelani do potankosti, kar jih uvršča v sam vrh proizvajalcev plovil v tem segmentu. Za izdelavo se vedno uporabijo najboljši materiali, ki jih je možno dobiti na tržišču, zahvaljujoč kupnemu centru, kateri ima strogi nadzor. Selekcija materialov bazira na testnih študijah in njihovi kvaliteti ter karakteristikah.

Ena večjih prednosti plovil Ranieri leži v osnovni in dodatni opremi. Vsako plovilo nam že v osnovni ponudbi ponuja ogromno opreme in dodatnih elementov, kar nam da še en dokaz, da RANIERI želi poskrbeti za vsakega slehernega kupca in mu prenesti svojo ekscelenco, kakovost, eleganco in italijansko strast.

Ekskluzivni prodajalec in uvoznik za Slovenijo in Hrvaško, je slovensko podjetje MOTO-NAUTIKA d.o.o., kjer lahko obiščete največji servisno – prodajni center na Štajerskem. V salonu plovil, lahko izbirate tudi med ogromno zalogo, kjer vas čakajo strokovno usposobljeni svetovalci, ki bodo glede na vaše potrebe in želje, znali poskrbeti in izbrati popolno plovilo.

Več na www.ranieri.si in www.moto-nautika.com.

Modeli:

Voyager 30

Voyager 19s

Voyager 18s

Voyager 17

Voyager 20