E'DYN zunajkrmni električni motor iz Slovenije, Podkrižnik d.o.o.

Yacht Club Monaco je edinstven dogodek in gonilna sila na področju navtike, ki z novo vizijo jadranja in plovbe utira nove smernice. S pozitivnim in okoljsko naravnanim pristopom se na sejmu združujejo mnogi predstavniki tehnoloških navtičnih  inovacij. 

V teh dneh se je odvijal Monaco Energy Boat Challenge, edinstveno mednarodno tekmovanje, ki je namenjeno razvoju alternativnih energetskih rešitev za motorje prihodnosti. Poleg tekmovanja je poudarek tudi na razstavljanju in predstavitvi proizvajalcev električnih pogonskih sklopov brez emisij in drugih bistvenih komponent. V petih dneh prisotnosti v osrčju riviere se je predstavil tudi e’dyn, ki je povečal prepoznavnost in se tako predstavil široki populaciji potencialnih poslovnih partnerjev in izkoristil srečanje za idejno nadgradnjo vizije novodobne plovbe.

 

E'DYN – OBISK PRINCA ALBERTA II.

E'DYN zunajkrmni električni motor iz Slovenije, Podkrižnik d.o.o., PRINC ALBERT II.

Monaco Energy Boat Challenge je vsekakor edinstven dogodek za vse navtične navdušence. Razstavišče e’dyn je obiskal tudi sam princ Albert II., ki si je pobliže ogledal predstavljene električne sisteme in sproščeno pokramljal s simpatično e'dyn ekipo. Očitno je bilo navdušenje nad počaščenim obiskom predstavitvenega prostora in zanimivimi e'dyn sistemi obojestransko, saj si je princ Albert II. z veseljem poveznil na glavo podarjeno e'dyn športno kapo in z ekipo prijateljsko poziral pred fotografskimi objektivi. Nedvomno lahko e'dyn ta dogodek beleži kot velik uspeh na področju lastne prepoznavnosti. Čestitke ekipi, ki je s svojim pozitivnim pristopom in iznajdljivostjo dejansko realizirala najboljši možen product placement.

 

E'DYN – SE PREDSTAVLJA KOT ZMAGOVALEC

Lansiranje novih produktov na tržišče je precejšnji izziv, zato se e’dyn aktivno udeležuje sejmov širom Evrope. Blagovno znamko e’dyn lahko zasledite na vseh večjih sejmih navtike, kjer se predstavlja z električnimi pogoni. Izjemno uspešnost e’dyn beleži na nedavnem sejmu v Benetkah, kjer je v okviru »Salone Nautico Venezia« požel kar nekaj lovorik v različnih kategorijah. Na sejmu je bilo videti predstavljene produkte tako na kopnem kot na vodi. Izpostavljena je bila predvsem nova serija motorjev Free Time in aktualni favorit serije e’dyn 1120, ki omogoča tudi do 20% nadgradnjo moči s sistemom Hydro Impulse in tako izboljša njegovo okretnost, poveča doseg in zmanjša porabo baterije. Vse našteto pa so obiskovalci sejma lahko preizkusili na različnih plovilih, opremljenimi s pogoni e’dyn in se tako s testno plovbo sami prepričali o kvaliteti in zanesljivosti sistemov.

e’dyn se je udeležil tekmovanja na priznani tridnevni »beneški e-regati«, ki zajema vse pomembne elemente plovbe: od slaloma, do okretnosti, porabe energije, vzdržljivosti, dosega in doseganja največje hitrosti. e’dyn 5,2 s pogonom 1120 je dosegel absolutno zmago, kar šteje med večje uspehe na področju elektrifikacije plovil v svetovnem merilu.