Marinada, BYC

V veliko veselje nam je, da Vas v soboto, 25. septembra povabimo na dogodek BYC MARINADA CUP.

Jadranje na regati šteje tudi za Pokal Slovenske Obale ORC 2021.

Športno društvo BYC sodeluje z različnimi navtičnimi inštitucijami in vabi jadralke in jadralce, da se pridružijo na jadranju na Marinadi. Regatno polje bo postavljeno med Izolo in Portorožem. V sklopu Marinade bo tudi letos regata, v kateri se za pokale potegujejo zdravniki in doktorji medicine (Medicus Cup Regatta). Prav tako pa bo potekal boj za pokal IUS, za katerega se bodo med seboj pomerili pravniki.

Poskrbite za pravočasno prijavo ekipe. Zgodnje prijave samo do srede 22.9.2021

PRIJAVNICA in RAZPIS REGATE za ekipe ali posameznike brez svoje posadke najdete na www.byc.si

Poskrbeli bomo tudi za tiste, ki nimajo potrebnega predznanja ali svoje posadke. Prijavite se lahko po programu za posameznike in jadrate v družbi izkušenih krmarjev.

CELODNEVNI - All inclusive program jadranja, druženja in zabave
SAMO 90 EUR na osebo. Za prijavo (kot član posadke) zahtevajte prijavni OBRAZEC
Delite objavo in povabite še prijatelje!

Čaka vas nepozabno doživetje, kjer bodo združeni adrenalin, dobra družba in zabava. Pridruži se na nepozabni enodnevni jadralski avanturi.

Za udeležbo na BYC Marinada Cup 2021 moramo vsi udeleženci (jadralci, povabljenci in organizatorji) izpolnjevati pogoj PCT (preboleli, cepljeni, testirani). Brezplačno testiranje Covid-19 (hitri antigenski test) bo možno opraviti tudi na samem dogodku BYC Marinada Cup 2021, in sicer v soboto 25.9. med 9.00 in 10.00 v Marini Izola.

ŠD BYC, David Hawlina, +386 41 643 033, david@byc.si