GRAND G380, Moto-nautika

Proizvajalec gumenjakov GRAND BOATS, je prišel v leto 2021 s prenovljenim luksuznim pomožnim čolnom, t.i. By-Boat, ki zares presega vsa pričakovanja v svojem razredu.

IZBOLJŠAVE

V primerjavi s predhodnim modelom G340 so poskrbeli za optimizacijo dveh bistvenih lastnosti, katere so ključne pri nakupu tenderja in povezane z ploščadjo, oz. prostorom, kjer imamo plovilo na suhem – teža in dolžina.

Dolžina plovila se je skrajšala za 5cm, medtem ko je teža praktično, kljub vsem dodatkom ostala ista. Suha teža plovila tako znaša od 130 do 140kg – odvisno od dodatne opreme.

NA KRATKO O SERIJI GOLDEN LINE

GOLDEN LINE linija je oblikovana na zasnovi RIB sistema. Serija velja kot zelo prestižna linija Grandovih pomožnih čolnov (tender), ki nudijo veliko udobja in elegance. Vsak model se ponaša z edinstveno zaščito pred pršcem, ki zagotavlja suho plovbo tudi kadar je morje razburkano ali pa plujemo proti vetru. Lastniki tenderjev pa toliko bolj stavijo na eleganco, moderen dizajn in tehnološke prednosti ki jih plovilo ponuja. Golden Line serija izstopa ravno pri tem.

OGLEJTE SI PALETO BY-BOAT G340HGNF modela na zalogi

GRAND G380, Moto-nautika

 

NA ZALOGI TUDI VEČJI MODEL IZ LINIJE BY-BOAT GOLDEN LINE – G380 HGLF

GRAND G340, Moto-nautika

 

NA ZALOGI TUDI SILVER LINE RAZLIČICE

Čolni so lahki, zelo hitri in prostorni in se visoko uvrščajo v konkurenci napihljivih razredov. Za razliko od Golden Line, serijsko nimajo toliko dodatne opreme in temu primernejšo nižjo ceno.

Za dodatne informacije in ponudbo – pišite na email: info@moto-nautika.com

 

ALI SI OGLEJTE VSO PONUDBO NA TEJ POVEZAVI