Tudi letos bo podjetje Spinaker, največji slovenski navtični izobraževalec, organiziralo ogled regate Barkovljanka (Barcolana) na morju. 10. oktober, ko bo potekala Barkovljanka, lahko nekaj časa preživite na morju na tri različne načine. Dopoldan se lahko prepustite nepozabnemu doživetju na najštevilčnejši regati na svetu tako, da se jim pridružite na motornem čolnu ali na motorni jahti. V popoldanskem času po Barkovljanki pa se lahko naužijete pogledov na Slovensko obalo z morja.

Spinaker že vrsto let organizira aktivnosti na morju v času Barkovljanke in letos ne bo nič drugače. Atraktivno, čudovito in nepozabno. Izberite si nedeljski program po svoji meri.

 

Ogled regate Barkovljanka (Barcolana) z motornim čolnom v nedeljo 10. oktobra

Prepustite se nepozabnemu doživetju na najštevilčnejši regati na svetu. Za pokušino si oglejte avtorske fotografije in izjave nekaj fotografov, ki so se z nami odpravili na ogled regate in ogled izkoristili za jadralski foto safari.

Z motornim čolnom z najmanj 60 KM se izpluje ob 9:15 iz marine Izola in se vrnejo predvidoma ob 13:15 (odvisno od poteka regate).

Cena: 129,00€ / osebo

Podrobnosti in nakup karte za ogled >>

 

Ogled regate Barkovljanka (Barcolana) z motorno jahto v nedeljo 10. oktobra

Prepustite se nepozabnemu doživetju na najštevilčnejši regati na svetu. Za pokušino si oglejte avtorske fotografije in izjave nekaj fotografov, ki so se z nami odpravili na ogled regate in ogled izkoristili za jadralski foto safari.

Z 10,5 m dolgo motorno jahto odplujejo ob 9:00 iz marine Izola in se vrnejo predvidoma ob 14:00 (odvisno od poteka regate).

Cena: 989,00€ za 6 oseb (brez DDV)

Vključen aperitiv, samo za zaključene družbe. Za rezervacijo oziroma dodatna vprašanja nam odpišite po e-pošti ali nas pokličite

 

Ogled Slovenske obale z motornim čolnom v nedeljo 10. oktobra

Prepustite se nepozabnemu doživetju in se naužijete pogledov na Slovensko obalo z morja.

Z motornim čolnom z najmanj 60 KM odplujejo ob 15:00 iz marine Izola in se vrnejo predvidoma ob 17:30, vmes pa si z morja lahko ogledate:

  • Naravni rezervat Strunjan,
  • Piran vključno s kratkim postankom,
  • Krajinski park Sečoveljske soline,
  • školjčišče in ribogojnico v Piranskem zalivu. 

Cena: 79,00€ / osebo

Za rezervacijo oziroma dodatna vprašanja nam odpišite po e-pošti ali nas pokličite

 

Informacije na: Spinaker d.o.o., +386 (0)41 281 133, info@spinaker.si

Foto: Bojan Zavernik