Sessa Marine - Key Largo 34

Navtična razstava v Benetkah tudi letos ponuja pestro dogajanje. Razstava bo od 28. maja do 5. junija ponudila predstavitev najboljšega v sodobni navtični industriji. Tako ne čudi, da bo tam prisotno tudi podjetje Moto-Nautika d.o.o., ki velja za največje navtično podjetje v tem delu Evrope in bo tokrat predstavljalo plovila priznane italijanske znamke Sessa Marine, katere zgodovina sega v leto 1958, ko je podjetje kot eno prvih v Italiji začelo s proizvodnjo fenolne in poliesterske smole. Podjetje Moto-Nautika d.o.o. bo skupaj z ladjedelnico Sessa Marine v vodi predstavilo štiri modele plovil Sessa Marine, in sicer novi C3X, Key Largo 34, ki je bil predstavljen lani v Cannesu ter F42 in C48, ki bosta prvič v živo na ogled na kateri od razstav.

Ob tej priložnosti vas podjetje Moto-Nautika d.o.o. vabi na stojnico Sessa, kjer vas bodo z veseljem sprejeli in odgovorili na vsa vaša vprašanja, ter uredili ogled razstavljenih plovil.

V kolikor se dogodka želite udeležiti in obiskati razstavo Sessa Marine ali pa se udeležiti testne vožnje s katerim od modelov, vam podjetje Moto-Nautika podarja vstopnice za navtični sejem V Benetkah. V kolikor se počutite nagovorjene, pišite na e-naslov: marketing@moto-nautika.com.

Za več informacij o modelih ali v primeru dodatnih vprašanja, obiščite spletni naslov www.moto-nautika.com.

Za testno vožnjo plovila na vodi kontaktirajte: 02 629 04 01 - Lea 

Na spodnjih fotografijah pa si že lahko ogledate prve utrinke iz predstavitve na letošnji navtični razstavi v Benetkah.

Sessa Marine - Key Largo 34

Sessa Marine - C48

Sessa Marine - C48