Poletja na Kvarnerju še zdaleč ni konec. Pripravljajo vam veliko zanimivih dogodkov na področju kulture, aktivnih počitnic in zabave, nikakor pa ne pozablimo na odlično kulinariko, združeno v produktih Kvarner Gourmet in Kvarner Food.

Ob koncu sezone se je najlepše odpočiti na Kvarnerju, tudi zato ker je zelo blizu. Z veseljem vas pričakujejo na opatijski in crikveniški rivieri, Reki, Gorskem kotarju in na otokih Krk, Rab, Cres, Lošinj…

VRBNIK WINE WALK, 26.8.-27.8., VRBNIK

Če ste ljubitelj vina, narave, sprehodov in druženja ter želite obiskati vse vrbniške vinotoče in se zvečer zabavati v centru Vrbnika, vsekakor pridite naslednji vikend.

56. RIBIŠKI TEDEN, CRIKVENICA, 27.8.-3.9.2022

Ne zamudite tradicionalnega Ribiškega tedna, ki bo od zadnjega vikenda v avgustu potekal v Crikvenici. Poleg tekmovanja v ribolovu, priprave ribjih jedi, degustacij, veslanja…, seveda tudi brez dobre glasbe in zabave ne bo šlo. Pridite v Crikvenico in uživajte v bogatem programu.

VERTIKALNO LICE PLATKA, 28.8.2022, ČAVLE

Tek in vrtenje pedal po odkritih in neodkritih delih Platka in okoliških hribov.

UČKA TRAIL 2022, 10.9., MOŠĆENIČKA DRAGA

Učka Trail je edinstveno tekmovanje, ki združuje čudovit gorski svet, morje, mediteransko klimo in prekrasni razgled na Kvarnerski zaliv, otoke in Istro. Učka Trail ni le tekma, temveč tudi edinstvena izkušnja in potovanje skozi zaščiteno območje naravnega parka Učka.

Z LOŠINJSKIMI JADRI OKROG SVETA, LOŠINJ, 7.9.-21.9.2022

Festival z lošinjskimi jadri okrog sveta je posvečen bogati pomorski in ladjedelniški tradiciji otoka Lošinj.