Cleansport, All You Can Sail

Ste že kdaj sanjali o najemu jadrnice za celo leto za drobiž? Če ste na to že kdaj pomislili, vam sporočamo, da je to sedaj možno. In to v bližini, na slovenski obali.
All You Can Sail je nov slovenski projekt, ki omogoča, da zakupite jadrnico za celo leto in na njej jadrate, kolikor si želite.

Kako deluje sistem

Podjetje Cleansport Group ima svojo floto jadrnic J24. Flota bo na voljo vsem, ki se bodo odločili za najem jadrnice po sistemu All You Can Sail, skozi celo leto. Po plačilu najema boste po spletni povezavi dobili dostop do sistema rezervacij. Vpogled v proste oziroma zasedene kapacitete bo vedno na voljo. Svoj termin boste lahko rezervirali za en dan vnaprej ali pa za skoraj eno leto.

Naužijte se jadranja, odpeljite se na kopanje ali pa se odločite za tekmovanje s prijatelji.

Koliko lahko jadrate

Plovilo lahko najamete za največ 3 dni v enem najemu. Do naslednjega najema mora poteči najmanj toliko dni, kolikor ste pluli v zadnjem terminu. Niste sami? Ni problem, na popisu posadke, je poleg nosilca lahko v programu še do 6 jadralnih navdušencev.

Informacije  in rezervacije

Če bi radi v letu 2023 veliko jadrali, potem pokličite na 040 24 24 24 ali pišite na info@cleansport.si ter si zagotovite obilo jadranja v prihajajočem letu.

Podjetje Cleanport Group bo zagotovilo vzdrževana, opremljena in zavarovana plovila. Jadranje s plovili je možno povsod, kjer so plovila registrirana, če pa najemnik želi pluti zunaj območja, je možno zagotoviti dodatna dovoljenja.

 

Cleansport, All You Can Sail