Yamaha WaveRunner

Če še niste pisali Božičku je sedaj skrajni čas, saj vam v salonu Moto-Nautika tudi v času veselega in prazničnega decembra ponujajo široko paleto različnih plovil znak Ranieri International, Grand, Zar Mini, Zar Formenti in Yamahine gumenjake, ter izjemno priljubljene in zmogljive Yamahine vodne skuterje, ki so sinonim za kvaliteto, vzdržljivost in brezskrbno zabavo na vodi. Slednjih imajo še nekaj zadnjih primerkov na zalogi.

Vodni skuterji WaveRunner zaradi svoje zanesljivosti in vsesplošne zmogljivosti uživajo sloves vodilnih plovil, ki so si ga prislužili v preteklih letih. Yamahini modeli se ponašajo z vrhunsko inovativno zasnovo, tehnologijo in izdelavo, saj so opremljeni z revolucionarnim sistemom RiDE, lahkim trupom iz materiala NanoXcel2® ter 4-taktnim motorjem s prostornino do 1812 cm3 in turbopolnilnikom.

FX SVHO

Doživite agresivno vožnjo in zajahajte valove s širokim nasmehom na obrazu ali odkrijte njegov sproščujoč značaj, ko vas najmočnejši vodni skuter z enakomernim delovanjem in 3 sedeži, o katerem ste vedno sanjali, popelje na razburljivo pustolovščino z razkošjem in udobjem.

Motor SVHO s turbopolnilnikom in zmogljiv trup ter paluba so odlična kombinacija, ki omogoča enakomerno, neverjetno moč s stabilno, okretno vodljivostjo in izredno udobno vožnjo. Nova zasnova, polna različnih funkcij, prinaša vrhunsko tehnologijo in inovativnost ter revolucionarni in intuitiven sistem za upravljanje RiDE®, elektronske nastavitve trima in vzvratne prestave, tempomat (Cruise Assist) in varnostni sistem z daljinskim upravljanjem.

ZADNJI KOS // DOBAVLJIV TAKOJ // 25.460€

 Yamaha WaveRunner

FX Cruiser SVHO

Visokozmogljivi FX Cruiser SVHO je odličen v vseh razmerah. Udobno in hitro plovilo, polno priročnih inovacij, je primerno za dolga potovanja, saj ima udoben sedež za tri osebe, ko pa dodate plin, boste prebudili njegov izjemen športni duh, ki vam omogoča adrenalinsko vožnjo.

Motor SVHO s turbopolnilnikom deluje čudovito, z elegantno obliko telesa in lahkim trupom pa doda neverjetno delovanje s stabilnim in okretnim krmiljenjem. Vse še dopolnjuje naš revolucionarni in intuitivni krmilni sistem RiDE®.

Z najmodernejšim elektronskim krmilnim sistemom je FX Cruiser SVHO vodilni tudi na tem ključnem področju, saj nudi funkcije, kot so Cruise Assist, tristopenjski način delovanja No Wake, elektronska vzvratna vožnja in TDE (Thrust Directional Enhancement).

ZADNJI KOS//DOBAVLJIV TAKOJ//27.490€

Poženite svoje dogodivščine na Yamahin način.

Za podrobnejše informacije in morebitna naročila vodnih skuterjev jih kontaktirajte na:

00386 2 629 04 00

00386 31 300 205

prodaja@moto-nautika.com

www.moto-nautika.com