Grand Boats

Podjetje GRAND je bilo ustanovljeno leta 2001 kot proizvajalec napihljivih čolnov v mestu Harkov, Ukrajina. Prav v pravem trenutku je postalo vodilni svetovni proizvajalec napihljivih čolnov razreda RIB (napihljiv čoln s trdim dnom), ki se prodajajo po vsem svetu in so znani po izjemni kakovosti, dizajnu, konstrukciji in zmogljivosti.

UŽITEK, UDOBJE, ELEGANCA V ENEM PAKETU

GRAND izdeluje in ponuja modele čolnov, ki izpolnjujejo najvišje standarde in so povezani z eleganco, zanesljivostjo in kakovostjo. Z nakupom katerega koli modela GRAND čolna, ne kupite samo vodnega plovila, ampak tudi pozitivna čustva in užitek ob sproščanju s družino in prijatelji v morski naravi, udobje med vožnjo s čolnom ter uživanje v enostavnem upravljanju, bodisi pri mirnem plutju po vodi ali pri hitrih zavojih na valovih.

ŠIROKA PONUDBA, KI ZADOVOLJI VSE POTREBE

Podjetje ima več kot 50 različnih modelov čolnov v svoji ponudbi, skupaj z različnimi dodatnimi možnostmi in dodatki. Lahko izbirate med barvami tub in steklenih vlaken, materiali in barvami oblazinjenja, tako da ustvarite svoj edinstven čoln, ga sestavite kot oblikovalec in se spomnite svojih otroških želja.

Grand Boats

NEPREKINJENO IZBOLJŠEVANJE

Sodobna dinamika in nove tehnologije na vseh področjih postavljajo ustrezne zahteve za podjetje GRAND. Povečana konkurenca na trgu je izhodišče za iskanje nepričakovanih, izvirnih tehničnih rešitev in briljantnih idej, kar omogoča, da se napihljivi čolni GRAND označijo kot edinstveni in neponovljivi.

VSAK GRAND JE IZDELAN ROČNO.

To pomeni, da je vsak detajl Granda ogret s toplino rok, kar zagotavlja najvišjo kakovost. Njihove čolne proizvajajo samo pravi profesionalci, in prepričani smo: ZAUPANJE v GRAND izdelke je zagotovilo njihovega USPEHA!

 

 

ODLIČNI MATERIALI

Eno izmed glavnih in strogih pravil je uporaba najboljših materialov od najbolj zanesljivih proizvajalcev. Vsi sestavni deli in sistemi, uporabljeni pri proizvodnji čolnov, prihajajo od podjetij, ki so si v letih ustvarila brezhiben ugled: na primer, petplastna ojačana tkanina z gostoto 1.100, 1.400 in 1.565 g/m², katere kakovost in vzdržljivost zagotavlja znana znamka HEYTEX (Nemčija). Jamstvo, da boste prejeli izdelek najvišje kakovosti, je to, da so tube za čolne najvišjega razreda izdelane iz trpežnega materiala HYPALON ORCA (Francija).

TEHNIČNA POPOLNOST

Vsak GRAND čoln vsebuje edinstveno kombinacijo inovativnih tehnologij, patentov in obsežnih eksperimentalnih izkušenj. Z uporabo najnovejše CAD/CAM tehnologije pri oblikovanju je vsak čoln prefinjen do najmanjše podrobnosti, da zagotovi najvišjo kakovost. Po proizvodnji novih modelov čolnov jih testirajo v najzahtevnejših morskih pogojih in jih do popolnosti izpilijo! Kot rezultat praktičnih testov najdemo nepričakovane izvirne tehnične rešitve in ideje, ki omogočajo, da so napihljivi čolni GRAND edinstveni in izjemni.

DISTRIBUTERSTVO V SLOVENIJI

Moto-Nautika je podjetje, ki je distributer prestižnih gumenjakov GRAND, ki ponujajo vrhunsko kakovost in neprekosljivo plovno izkušnjo. S široko paleto modelov na zalogi, Moto-Nautika zagotavlja, da boste našli popolno plovilo, ki ustreza vašim potrebam in željam.

Ne glede na to, ali iščete preprost in kompakten napihljiv čoln za družinske izlete ali želite raziskovati prostranost morja z razkošnim RIB-om, vam ponujajo bogat izbor plovil, ki zadovoljijo najvišje standarde kakovosti, oblikovanja in zmogljivosti.

Kot ugleden distributer, Moto-Nautika skrbno izbira in drži na zalogi najboljše modele GRAND gumenjakov. To pomeni, da so želeni modeli na voljo takoj, brez čakanja na izdelavo ali dostavo.

Obiščite njihovo spletno stran ali jih kontaktirajte za več informacij o njihovi široki paleti plovil, ki so na voljo.

VEČ INFORMACIJ: https://www.moto-nautika.com

Za vsa ostala plovila in informacije so vam na voljo strokovno usposobljeni svetovalci preko emaila: prodaja@moto-nautika.com, ali preko telefonske številke 00386 31 300 205.

Vabljeni tudi na ogled celotne aktualne zaloge plovil na naslovu: https://moto-nautika.com/zaloga-plovil/

 

https://www.grandboats-adriatic.com/

Grand Boats