Tradicija od leta 1984, vizija novih organizatorjev in velikodušna vlaganja v reško navtiko napovedujejo svetlo prihodnost najstarejšemu tovrstnemu sejmu na Hrvaškem!

Na pomolu Karolina Rijeka obiskovalce tudi letos čaka izjemna sejemska ponudba, hrvaške premiere plovil, atraktivne navtične znamke, najnovejši izdelki in odlični razstavljavci. Organizatorje še posebej motivirajo dosežki preteklih let. V letu 2022 je bil prostor Rijeka Boat Showa napolnjen in popolnoma razprodan! Letos s temeljito reorganizacijo in povečanjem razstavnih kapacitet ter dodatnimi vlaganji v trženje pričakujemo še večji obisk razstavljavcev in obiskovalcev.

Zaradi številnih povpraševanj bo letošnji Rijeka Boat Show trajal kar 4 dni, predvidevajo pa, da se bo skozi pristanišče sprehodilo okoli 10.000 obiskovalcev. Med skoraj sto razstavljavci na sejmu je bilo napovedano, da bo kar 6 plovil premierno predstavilo na Hrvaškem. Prvič bodo na hrvaškem predstavljene tudi litijeve baterije za plovila slovenske blagovne znamke BlueCell.

Zadnji dogodki na Reki in njeni okolici, predvsem tisti, ki zadevajo navtično luko Porto Baroš ter investicije tujih in domačih podjetij, odpirajo Reškemu sejmu navtike nove perspektive in priložnosti. Sejem ima potencial, da postane še močnejši in prepoznavnejši na regionalni ravni, mesto Reka pa, da ponovno postane to, kar je vedno bilo, »Prvo morje« za večji del Evrope.

Vse informacije najdete na www.rijekaboatshow.hr ter na družbenih omrežjih sejma.