Festival Čokolade, Opatija

Po podaljšanem in toplem zaključku poletja na Kvarner počasi prihaja jesen. Kljub temu, da se je glavna turistična sezona zaključila, se bodo dogajale številne zanimivosti, ki jih ne smete zamuditi. Za vas so pripravili veliko dogodkov v naravi, kulinaričnih pa tudi kulturnih prireditev. Vremenske razmere so še vedno odlične, zato naredite nekaj dobrega za svoje zdravje in se jim pridružite.

MALINSKA OUTDOOR WEEKEND, 10.11.-12.11.2023, MALINSKA

"Malinska Outdoor Weekend" je tridnevni dogodek, ki bo potekal od 10. do 12. novembra. Pričakujejo več kot tisoč udeležencev, ki bodo uživali v raznovrstnih športnih aktivnostih, med drugim trail teku, kolesarjenju, pohodništvu, nordijski hoji in navdihujočih predavanjih, za najmlajše pa je na voljo tudi MTB Kids Park.

FESTIVAL ČOKOLADE, 10.11.-12.11.2023, OPATIJA

Kaj je zima brez čokolade? Romantični zimski večeri na razkošno okrašenih ulicah, polnih dobre glasbe in odličnega vzdušja, do popolnosti pripeljejo prav tisti sladek okus, ki je zaznamoval najsrečnejše trenutke v našem življenju. Opatija in čokolada pa sta že leta neločljivo povezani s Festivalom čokolade, največjim in najstarejšim dogodkom, posvečenim tej nenadomestljivi poslastici.

EXPERIENCE CRIKVENICA, 21.10-26.11.2023, CRIKVENICA

Jesenski program »Experience Crikvenica«, ki vključuje aktivnosti in rekreacijo na prostem, sproščujoče wellness programe in posebno gastronomsko ponudbo v izbranih gostinskih objektih po celotni crikveniški rivieri, bo trajal od 21. oktobra do 26. novembra 2023. Uživajte in se sprostite v Crikvenici.

JESEN NA ČAVJI, 27.10.-15.12.2023, ČAVLE

"Jesen na Čavjih" vam ponuja številne zanimive dogodke, kot so gledališke predstave, koncerti, razstave in aktivnosti na prostem. Sprehodite se do Platka in uživajte na Grobniku.

MATULJICIOUS, 4.11.-1.12.2023, MATULJI

Matuljicious /Matuljišs vključuje vse dogodke in pobude na območju občine Matulji, ki vključujejo gastronomijo, izobraževanje in aktivnosti na prostem ter zagotavljajo kakovost in pristnost. Najbolj zanimiv del Matuljiš "ZA PRSTE POLIZAT" ponuja vsako nedeljo jedilnik po primerni ceni v gostinskih objektih v občini.