Moto Nautika, Yobe

Stopamo v mesec december, čas čarobnosti, drobnih presenečenj in sladkih radosti. V tej pravljični sezoni se tudi v svetu navtične mode obeta posebno doživetje za najmlajše ljubitelje morja in pustolovščin.

Sveti Miklavž, znan po svoji radodarnosti in dobrotljivosti, se neustavljivo približuje. V noči na 6. december bodo mnogi otroci deležni njegove pozornosti, a tokrat bo obiskal tudi Moto-Nautiko! Naš salon bo gostil dobrega moža, ki bo z radostjo obdaril naše male mornarčke.

Posebno za ta praznični trenutek so pripravili presenečenje: Miklavž bo v Moto-Nautiki podaril posebno znižanje na celotno otroško kolekcijo. To pomeni, da lahko starši najdejo kolekcijo za svoje male raziskovalce z odličnimi popusti od 1. do 5. decembra 2023.

A to ni vse! Pozor, pozor – za tiste, ki že danes želijo izkoristiti priložnost in prejeti svoje darilo, so določeni izdelki iz otroške kolekcije že na voljo znižani v spletni trgovini! Zato hitro pobrskajte po spletni strani in izkoristite priložnost za nakup popolnih navtičnih daril za vaše najmlajše.

»Veselimo se, da bomo skupaj z vami ustvarili nepozaben december, poln veselja, radosti in navtičnega duha!«

SPLETNA TRGOVINA: https://motonautika-shop.com/

 

NEKAJ IDEJ IZ KOLEKCIJE DARIL:

Moto Nautika, Yobe

Jobe Comfort otroški rešilni jopič

Pri vodnih športih sta v ospredju zabava in varnost! Zaščitite svojega otroka s tem rešilnim jopičem 100N za popolno lebdenje na vodi.

Poleg tega ima ta jopič certifikat ISO 12402. Zaradi odsevnih ploščic in piščalke, ki se ne maši, je ta jopič popoln za brezskrben dan na vodi (predvsem za starše)!

 

Redna cena: 41,90 €

AKCIJSKA CENA: 29,33 €

NAKUP

 

Moto Nautika, Yobe

Otroška šilt kapa YAMAHA

Zaščitite najmlajše pred soncem s stilsko šilt kapo za otroke. Izdelana je iz 100-odstotnega bombaža, primerna je za otroke, opremljena je z nastavljivim trakom in notranjim trakom za vpijanje znoja, da zagotovi udobje v vročini.

Odprtine omogočajo zračenje, za piko na i pa se ponaša s 3D-logotipom in tiskanim logotipom.

Redna cena: 24,90 €

AKCIJSKA CENA: 22,41 €

NAKUP

Moto Nautika, Yobe Poganjalec za otroke ATV

Naj se zabavajo tudi otroci! S kul dizajnom, ki ga je navdihnila Yamaha YFM700R, je to kolo odličen način, da se otroci naučijo zabavati pri učenju ravnotežja, v zaprtih prostorih ali zunaj.

  • popoln za uporabo na prostem
  • trdna, lesena konstrukcija
  • prave gume
  • optimalno ravnovesje in zabava

Redna cena: 169,90 €

AKCIJSKA CENA: 152,91 €

NAKUP

Moto Nautika, Yobe

Otroška sončna očala

Polikarbonatni okvir zagotavlja lahko, a močno zgradbo, obarvana modra stekla z zaščito UV400 pa pomagajo zaščititi oči.

Bela blagovna znamka Yamaha Racing na straneh doda odlično identifikacijo, črna torbica pa omogoča enostavno shranjevanje in prenašanje.

Redna cena: 16,90 €
AKCIJSKA CENA: 15,21 €

NAKUP

 

VSA KOLEKCIJA - SPLETNA TRGOVINA: https://motonautika-shop.com/