Na nedavno končanem salonu plovil v Cannesu je bilo predstavljeno plovilo Dufour 460, ki kot prvi serijski model ponuja JET THRUSTER kot opcijsko opremo vgrajeno že v ladjedelnici.

Predstavniki Dufourja so bili navdušeni nad sistemom. JET THRUSTER combi nudi močen potisk na premcu in krmi, še posebno zaradi oblike D460 katere trup je širok in dolg, ter ne preglobok na premcu in krmi. Vgradnja klasičnih bočnih motorjev ne bi bila učinkovita, ker bi jih morali namestiti bliže sredini plovila. JET THRUSTER je optimalnem sistem saj šobe za izpust vodnega curka ne zavzamejo veliko prostora in jih lahko namestimo na skrajne točke premca ali karme plovila.  Tako je navor kar največji in učinkovitost sistema optimalna.

Natančno ponudbo z vključeno vgradnjo za vaše plovila vam na zahtevo pripravijo v podjetju Moveon, ki je zastopnik za Slovenijo.

Sistem JET THRUSTER je izdelan na Nizozemskem v Holland Marine Parts. V Sloveniji je pooblaščeni zastopnik VESSELSPA ™ . Več informacij na http://vesselspa.com

Kontaktni podatki:

Moveon d.o.o., Kranjska 4, SI-4240 Radovljica, Slovenija
T: +386 5 910 25 33
M: +386 40 231 372
E:  grega@vesselspa.com
Skype: gregavog
 

Delovanje sistema  JET THRUSTER na Dufour 460