GRAND Golden Line 850

Podjetje Moto-Nautika d.o.o. bo na letošnji izvedbi Internautice predstavilo enega izmed najlepših modelov gumenjakov, ki vključuje GRAND-ove dolgoletne izkušnje in najsodobnejše trende v ladjedelništvu. Izjemna plovnost in ogromen rezervoar (300l) ter ogromno število dodatnih elementov, naredijo gumenjak G850 čoln, ki je primeren za dolgo plovbo in daljša potovanja.

G850 je v celoti izdelan v Orca Hypalon materialu. Priporočen motor – 300 konjskih moči – z lahkoto poganja katerokoli dovoljeno obremenitev.

Poleg pestre opreme, ki jo čoln vsebuje v standardni izvedenki, ponuja Grand še raznolike možnosti dodatne opreme, ki se dodaja po željah in potrebah kupca.

Več o gumenjaku: http://moto-nautika.com/listings_portfolio/grand-golden-line-g850/

GRAND Golden Line G650 Black Edition

Šestinpolmetrski čoln je plod lastnega razvoja in kombinacija izjemnega oblikovanja ter odličnih plovnih lastnosti, ki postavljata nove standarde in enkratne funkcije pred konkurenco v vseh pogledih. Na Internautici bo podjetje Moto-Nautika, predstavilo unikatno različico gumenjaka – v popolnoma črni barvi z ogromno dodatne opreme, ki jo proizvajalec GRAND ponuja. Golden Line G650 je najverjetneje eden izmed najlepše izdelanih gumenjakov ladjedelnice GRAND. Gumenjak je dobavljiv v PVC ali HYPALON materialu.

Več o gumenjaku: http://moto-nautika.com/listings_portfolio/grand-golden-line-g650/

GRAND Golden Line G580

Preteklih 15 let je proizvajalec gumenjakov Grand izdeloval in razvijal visokokakovostne izdelke, kar isto drži tudi za gumenjak, ki ga bo podjetje MOTO-NAUTIKA predstavilo v začetku meseca maja na navtičnem sejmu Internautica. GRAND-u je zopet uspel veliki met in tako na trg lansiral plovilo, ki bo zagotovo doseglo prodajne uspehe svojih predhodnikov, kot sta G500 in G650. GRAND Golden Line G580 je eden izmed najboljših sodobnih izdelanih gumenjakov na trgu. Kot vsak GRAND-ov čoln, je tudi G580 sestavljen ročno in vsak model izdelan posebej. Za izdelavo se skriva zahteven, dolgotrajen in ročno ustvarjen proizvodni proces, ki se lahko zoperstavi tudi najtežjim vremenskim pogojem.

5,80m dolg gumenjak odraža izredna plovnost, brezkompromisna zanesljivost, zmogljivost in varnost. Zaradi svoje večje dolžine pa bo ponujal še več prostora kot njegov manjši »brat« G500.

Več o gumenjaku: http://moto-nautika.com/listings_portfolio/grand-golden-line-g580/

RANIERI Shadow 22

Sundeck Line Shadow 22 je eden manjših modelov linije Sundeck, ki ga bo podjetje Moto-Nautika predstavilo na Internautici. Dolžina plovila je izrednega pomena pri transportu in okretnosti samega plovila, poudariti pa je potrebno, da lahko kljub temu gosti kar 9 oseb in ponuja 2 ležišči. Sama prostornost čolna je izredna kljub 6,50m dolžini. Nanj lahko vgradite 2 motorja, tehta pa le 1200kg. Ne glede na rabo, počitek, druženje, šport, ribolov, raziskovanje, kratkočasenje ali dviganje adrenalina, Sundeck Line Shadow 22 je vreden svojega denarja. Udobna ploščad za sončenje bo zanimiva za vsa dekleta, medtem ko moški ne bodo spregledali športnega dizajna in glisiranja čez valove. Gre za dobitno kombinacijo v vseh pogledih.

Več o plovilu: http://moto-nautika.com/listings_portfolio/ranieri-shadow-22/

RANIERI Cayman

Cayman 19 Sport je dokaz, da je prodaja manjših čolnov in izvenkrmnih motorjev še vedno v porastu. Podjetje Ranieri International je zaslovelo že s svojimi odprtimi čolni, s kabino ali brez, sedaj pa so znani tudi po celotni liniji napihljivih čolnov s trdim dnom. To je gumenjak za vsakogar, saj ga lahko poganjate tudi z motorjem z le 40 KM. Pri izdelavi so se odločili za črno-belo kombinacijo, ki še dodatno poudari športni učinek. Na prvi pogled je postavitev konzole na sredini precej tradicionalna, prav tako klop na premcu in sončna ploščad spredaj. Toda podroben pregled pokaže izredno funkcionalnost: zadnja klop se spremeni v jedilni del z zložljivo mizo iz krmnega sedeža, medtem ko se sprednja ploščad za sončenje spremeni v še večjo z vstavitvijo dodatne blazine med ležiščem in sredinskim sedežem. Podjetje Moto – Nautika bo gumenjak Cayman 19S, za jadransko občinstvo premirno predstavilo na letošnji izvedbi navtičnega sejma Internautica 2017.

Več o gumenjaku: http://moto-nautika.com/listings_portfolio/ranieri-cayman-19-sport/

GALA BOATS

Podjetje Moto – Nautika, bo na Internautici predstavilo novo ime gumenjakov na področju bivše Jugoslavije – gumenjake z aluminijastim dnom GALA.

Vsak GALA čoln je zasnovan v kanadskem koncernu Gala Marine International, pod budnim očesom 20 letnih izkušenj in razvoja prvovrstnih napihljivih in zložljivih čolnov s trdim dnom. Gala je razvila in trgu ponudila unikaten patent trupov z zmogljivostjo, ki ni primerljiva s predhodnimi izvedbami. Varjen aluminijasti trup je še posebej izrazit del podaljšanega zadnjega dela, ki lajša vožnjo in ponuja hitrejše potovanje. Vožnja še vedno ostaja povsem suha, prav tako pa se zmanjša škropljenje za čolnom. Če iščete eleganten in stilski pomožni čoln k vašemu plovilu ali okreten čoln za družinske izlete, je Gala zagotovo vaša izbira!

Več o gumenjakih GALA:  http://moto-nautika.com/gala-boats/

Razstavljalec:
MOTO-NAUTIKA d.o.o.
Naslov: Ptujska cesta 63, Miklavž na Dravskem polju
Telefon: +386(0)2 629 04 00
Email:info@moto-nautika.com