L'Amage je koncept luksuzne futuristične jahte, ki ga je zasnoval oblikovalec H. Bekradi, ustanovitelj podjetja HBD Studios.

Ladja ima po celotni dolžini, ki znaša osupljivih 190m, ravne čiste linije. Celoten krov, katerega širina je dobrih 26m, je oblečen v tikovino. Na premcu je pristajalna ploščad za helikopter, na krmi ogromna kopalna ploščad z dostopom v morje.

Premec jahte je obrnjen nazaj. Oblika, ki jo bomo srečavali vedno bolj pogosto, saj so dosedanje izkušnje pokazale, da je nihanje premca v razburkanem morju  manjše  in plovba bolj mirna.

Na jahti bo dovolj prostora za 28 gostov v 14 sobah. Zanje bo skrbela 70 članska posadka. Jahta naj bi bila prva, ki bo imela vgrajeno najnovejšo komunikacijsko tehnologijo. Vgradili bodo ploske satelitske panele, ki jih je razvilo podjetje KYMETA. Klasični veliki satelitski krožni tako ne bodo kazili izgleda ladje. Za pogon bo vgrajen najnovejši sistem CODAG, ki kombinira dieselske motorje z plinsko turbino. Skupna moč motorjev bo okrog 95.000 KM. Za prenos moči bodo skrbeli propelerji katerih lopatice bodo lahko spreminjale naklon. Vsa ta brutalna moč bo jahto lahko pognala do najvišje hitrosti 32 vozlov. Rezervoar za gorivo bo hranil 1500 ton goriva, ki bo zadostovalo za 6000 nmi plovbe. Če izvedemo enostavno matematično operacijo, vidimo, da bo jahta za vsako prepluto miljo porabila 250 l goriva.

Jahta trenutno še nima lastnika. Tudi njena cena še ni znana. Ko bo projekt prodan in ko se bo pričela gradnja bo nedvomno dvignjenega veliko prahu.