Ranieri Cabin Line Atlantis 20 je še en prekrasen čoln Atlantis linije, ki vas bo očaral. Primeren je za manjše družbe do 7 ljudi, v dolžino meri dobrih 6 metrov, poganja pa ga motor z močjo do 200KM. H.I.S sistem trupa bo poskrbel za mirno plovbo tudi v bolj razburkanih vodah in težkih pogojih, kabina spodaj pa bo poskrbela, da boste lahko udobno počivali v najhujši vročini ali ob nekoliko hladnejšem vremenu. Na čolnu serijsko prejmete vgrajeno toaleto, rezervoar vode in goriva, navigacijske luči, oblazinjeno ploščad za sončenje, mehansko krmiljenje in električno hupo.

Za koga so primerni modeli Ranieri Cabin Line?

  • za vse, ki želijo predvsem veliko notranjega prostora
  • za vse, ki na čolnu potrebujejo prostor za udobno bivanje
  • nudi nezahtevno vzdrževanje
  • za popolne začetnike in izkušene navtike
  • široka volanska konzola, primerna za vse, ki želijo dodatne navigacijske instrumente
  • primeren za šport, počitek, je izredno udoben in prostoren
  • za vse, ki na plovbo jemljejo otroke – vključena nerjaveča inox zaščitna ograja okrog plovila
  • H.I.S.-sistem trupa za lažjo vodljivost in stabilnost
  • čoln ima nekoliko dvignjen in z manjšo ograjo ločen sprednji del

Hull Innovative System H.I.S.

H.I.S. je ekskluzivna tehnologija, uporabljena v razvoju trupa in produkciji Ranieri plovil. H.I.S. sistem deluje na princip zračne blazine, ki jo ustvari zrak pod ladijskim trupom. Posledično je krmiljenje s čolnom lažje, omogoča hitrejše pospeševanje, zmanjša porabo goriva in poveča stabilnost ter zmogljivost.

Ranieri International

Podjetje Ranieri ima preko 40 letno tradicijo izdelave, prodaje in samega razvoja čolnov. Podjetje se danes lahko predstavi s 45 različnimi modeli, v svojo proizvodno linijo pa so pred kratkim uvrstili tudi pomožne gumijaste čolne, ki jih v, tako kot čolne, v celoti izdelujejo znotraj podjetja. Tradicijo kvalitete je ustanovitelj Pietro Ranieri prenesel na svoja sinova, ki z inovativnimi idejami podjetje peljeta še korak naprej.

Pri izdelavi plovil Ranieri so uporabljeni visoko kvalitetni materiali, pri samem razvoju pa sodelujejo strokovno usposobljeni arhitekti plovil, ki zagotavljajo vrhunski dizajn in kvalitetno plovbo. Vsi detajli na plovilu so izdelani do potankosti, kar jih uvršča v sam vrh proizvajalcev plovil v tem segmentu.

Zahvaljujoč razvojnemu centru, ki je pod budnim nadzorom, so za izdelavo uporabljeni najboljši materiali, ki jih je možno dobiti na tržišču. Selekcija materialov bazira na testnih študijah materialov, njihovi kvaliteti ter karakteristikah.

Ena večjih prednosti plovil Ranieri je v visoko kvalitetni plastiki plovila in sami izdelavi trupa, ki je bistveno bolj odporna na tresljaje med samo plovbo in s tem zmanjšuje verjetnost poškodb na trupu. Proizvodnja vseh komponent čolna je italijanskega izvora in se odvija samo v matičnem podjetju, kjer skrbijo za razvoj, dizajn, testiranja, izdelavo, sestavo in prodajo vseh mehanskih, električnih, tekstilnih in ogrodnih elementov.

Vsako plovilo nam že v osnovni različici ponuja ogromno opreme in dodatnih elementov, kar je še en dokaz, da RANIERI želi poskrbeti za vsakega slehernega kupca in mu prenesti svojo ekscelenco, kakovost, eleganco in italijansko strast.

Več informacij

Atlantis 20 je kot ustvarjen za hitro vožnjo in dolge užitke. Mi smo za! Ta 6-metrski čoln, pa zelo kmalu prihaja v Slovenijo, kjer bo v prodajnem salonu podjetja Moto-Nautika na voljo za ogled in seveda za vse potencialne navtike, tudi možnost naročil. Za več informacij in točen prihod Atlantisa, spremljajte preko Facebook omrežja: https://www.facebook.com/ranieri.international.slo/

Več o plovilu Ranieri Cabin Line Atlantis 20 na tej povezavi.