Karnic SL702, As-Boats

Karnic SL702 je zasnovan kot multifunkcijski čoln, primeren tako za družinske izlete kot za ribištvo, ki pa ga je, zaradi njegovih dimenzij, še vedno mogoče voziti na prikolici. Odlikuje ga obilo prostora tako za sedanje, ležanje kot odlaganje stvari, različnih možnosti postavitve prilagojenim trenutnim potrebam posadke, prostorna kabina z ležiščem za dve odrasli osebi ter ločenim prostorom za WC z umivalnikom.

Razporeditev zunanjosti je posebna, lahko bi rekli nekonvencionalna zaradi centralno postavljene kabine in konzole, prostrane sprednje palube, ki se spremeni v ležalno ploščad ter dovolj prostora za gibanje vse naokrog. Na krmi se nahajajo modularna sedišča, ki se zlahka prilagodijo iz sedišč obrnjenih naprej, v sedišča obrnjena nazaj ali v ležalno površino, pod vsem tem pa se nahajajo boksi za shranjevanje stvari in opremo. Za centralnima sediščema (pri konzoli) je prostor, v katerem se, pod pokrovom, nahajata korito ter prostor za štedilnik, pod njima pa prostor za hladilnik (ice box).

Poudariti je treba, da je sprednja ležalna ploščad postavljena tako, da ne okrni prostornosti sprednjega dela kabine. Le-ta je U oblike z mizico na sredini, ki pa jo je možno uporabiti tudi zunaj ali jo znižati ter tako sestaviti ležišče za dve odrasli osebi. Ko vstopimo v notranjost skozi drsna vrata, je na levi ločen prostor z WC-jem, na desni pa prostor za hladilnik. Notranjost in prav tako zunanjost sta možni v različnih barvnih izvedbah.

Standardno opremo sestavljajo še instrumenti za navigacijo, razsvetljava, kalužna črpalka, zvočniki, ukrivljeno vetrobransko steklo, držala za pijačo na več mestih in še bi lahko naštevali.

Med opcijsko opremo sodijo ladijski WC s tankom za odpadne vode ali kemični WC, bimini, trda streha, bow truster, električni hladilnik v kabini ter številne druge opcije.

Karnic SL702 meri v dolžino 7,80 m, v širino pa 2,45 m, ima 200 l rezervoar za gorivo ter 45 l rezervoar za vodo. Certificiran je za do 8 oseb, nanj pa je možno namestiti zunajkrmni motor z močjo do 250 konjskih moči.

Več informacij lahko dobite pri uvozniku za Slovenijo AS boats, tel.: (02) 608 41 41.

 

Sprehod po plovilu