Fiart Mare, Burin Boats

Plovila iz neapeljske ladjedelnice Fiart Mare so od letos na voljo tudi na slovenskem trgu. Zastopstvo za to ugledno blagovno znamko plovil je prevzelo podjetje Burin Boats, d. o. o.

Ladjedelnica Fiart Mare iz Neaplja se lahko pohvali s 60-letno tradicijo. Strast do morja prelivajo v ideje in jih vgrajujejo v plovila. Vsi detajli na plovilih so premišljeni, skrbno načrtovani in natančno izdelani. Vedno so pripravljeni sprejeti nove izzive. Plovila izdelujejo s pomočjo vakuumske infuzije, ki zagotavlja lahkost, trdnost in dolgo življenjsko dobo njihovih izdelkov.

Fiart Mare, Burin Boats

Proizvodni program obsega tri serije plovil. V seriji Classic so plovila z dolžinami med 11 in 19 m. Športna plovila z inovativnimi rešitvami, brezčasnim oblikovanjem in izjemnimi plovnimi lastnostmi bodo navdušila vsakega ljubitelja hitre in udobne plovbe ter užitkov na sidru.

Nova serija Seawalker je serija tako imenovanih walkaround plovil s centralnim kokpitom in širokimi prehodi med premcem in krmo plovila. Zaradi izjemne optimizacije so zelo prostorna, omogočajo enostavno in varno gibanje po krovu med plovbo in na sidru, ter omogočajo izjemno udobno prenočevanje štirim osebam, na krov pa lahko sprejmejo vse do 12 zabave željnih gostov.

Plovila Fiart Mare v Sloveniji zastopa podjetje Burin Boats. Celotno paleto plovil bomo predstavili v prihodnjih mesecih.

Več informacij o plovilu pri Burin Boats, tel.: (040) 322 422.

Fiart Mare, Burin Boats