Cayman 45.0 Cruiser bo nov paradni konj podjetja Ranieri International s katerim bo ladjedelnica s sedežem v Soveratu nadaljevala uspeh modela Cayman 38.0 Executive, ki je bil v svet navtike lansiran pred petimi leti. Cayman 45.0 Cruiser bo tako največje plovilo, ki jo je kadarkoli zgradila znamka Ranieri International, s čimer se bo postavila kot  »luksuzno« paradno plovilo, saj bo že zelo bogato opremljeno s standardno opremo, ki jo bo seveda  mogoče dodatno prilagoditi v različnih vidikih.

»Novi Cayman 45.0 Cruiser ohranja družinsko tehnologijo svojih manjših predhodnikov, Cayman 38.0 in Cayman 35.0, in predstavlja popolno sintezo sposobnosti ladjedelnice za združevanje najbolj inovativnih materialov in najnaprednejših tehnik obdelave z zelo prefinjenim ter inovativnim dizajnom,« pojasnjujejo pri Ranieri International. »S plovilom Cayman 45.0 Cruiser želimo uravnoteženo združiti eleganco, udobje in izjemno zmogljivost ter tako postaviti nove tržne standarde.«

Novo Ranierijevo Maxi-Rib plovilo bo dolgo 14 metrov. Kar zadeva konstrukcijo, je bil Cayman 45.0 Cruiser, tako kot vsi drugi iz italijanske ladjedelnice, zasnovan in izdelan s tehnologijo "popolnoma razvitega kokpit sistema", ekskluzivne tehnike, ki jo je izpopolnil Ranieri International in katere namen je optimizirati proizvodnjo procesov z ustvarjanjem enodelne palube, tj. združevanja palube, dna kabine in tehnične namestitve omaric za shranjevanje ter rezervoarjev za gorivo in vodo v enem samem kalupu.

 

Cayman 45.0 Cruiser v podrobnostih

Krmni del plovila Cayman 45.0 Cruiser, opremljen s prostorno in funkcionalno palubo, ima veliko površino za sončenje, kjer lahko udobno ležita dve osebi, medtem ko je pod njo, z električnim sistemom odpiranja, dovolj prostora za shranjevanje različnih vodnih igračk ali manjšega plovila. Druge izjemne lastnosti vključujejo veliko jedilnico, opremljeno z dvojno zložljivo električno mizo, ki omogoča preprosto preoblikovanje bivalnega prostora glede na različne potrebe: drugo udobno krmno površino za sončenje, veliko mizo za osem oseb ali preprosto z vrtenjem naslonjal , dva udobna sprednja sedeža.

Stoječa konzola zadaj sprejme opremo, ki služi bivalnemu prostoru, spredaj pa velik sedež s štirimi individualnimi sistemi za dvigovanje, kjer lahko udobno sedijo pilot in njegovi gostje, ki zagotavljajo varno plovbo ali služijo kot udobna ledvena opora. Konzola je zelo velika in sprejme vse instrumente na plovilu, ki vedno ostanejo dobro berljivi in ​​zaščiteni.

Tudi kabina je zelo velikodušna: štiri osebe lahko udobno prenočijo z dvema ločenima spalnicama in straniščem s prho. »V fazi načrtovanja je bila posebna pozornost namenjena svetlosti in prezračevanju notranjosti,« poudarjajo v tovarni Ranieri International.

Cayman 45.0 Cruiser bo imel kot standardno opremo popolnoma novo, zelo široko in zaščitno trdo streho, ki bo lastniku in njegovim gostom omogočila, da v celoti izkoristijo bivalni prostor na palubi, zahvaljujoč razširitvi senčnega območja s tendo, pritrjeno na karbonske palice. Kar zadeva pogon, se je ladjedelnica odločila za tri motorje s 450 konjskimi močmi.

Za vse dodatne informacije pa so vam na voljo strokovno usposobljeni svetovalci preko emaila: prodaja@moto-nautika.com, ali preko telefonske številke 031 300 205.

Obiščite: https://www.ranieri-international.si/