Saxdor 400, Vrtinc Navtika

Model Saxdor 400 GTO, je težko pričakovana novost, ki združuje izjemne zmogljivosti in učinkovitost plovbe. Zasnovan in zgrajen v vakuumski infuziji in na dvojnem stopničastem trupu, z dvema izvenkrmnima V10 motorjema, resnično pričara nepozabno doživetje na vodi. 

Odprti salon se razteza čez celotno širino plovila, kar maksimalno poveča notranji prostor in omogoča neposreden dostop do stranskih teras. Ta edinstvena oblikovalska značilnost izboljšuje uporabnost balkonov in ustvarja zasebno otoško doživetje. Premčna kabina nudi prostor za tri osebe, saj je opremljena z eno večjo posteljo za dve osebi, in dodatno manjšo posteljo za eno osebo.

Na krmnem delu plovila je ločena kabina, v kateri je postelja velikosti 140x200 cm, ki ponudi udoben počitek za dve osebi. Obe kabini sta opremljeni s klimatsko napravo, kar zagotavlja prijetno in sveže ozračje tudi med najbolj vročimi poletnimi meseci. 

Saxdor 400 GTO ne le sledi, temveč dejansko prednjači v najsodobnejših oblikovalskih trendih, kar se kaže tudi v premišljeni zasnovi njegove kuhinjske niše. Opremljena je z dvojnim kuhalnikom, umivalnikom in številnimi predali za kuhinjske pripomočke, kar ne samo olajša pripravo obrokov, temveč doda občutek elegance in učinkovitosti. Vsak element je zasnovan tako, da optimizira prostor in funkcionalnost.


V srcu plovila je salonski prostor, ki ponuja popolno kombinacijo razkošja in udobja. Ne glede na to, ali uživate v plovbi po odprtem morju ali sproščanju, zasidrani v mirni uvali, salon Saxdor 400 GTO postane središče dogajanja. Vsak detajl, od skrbno izbranih materialov do načina, kako naravna svetloba nežno preplavlja prostor, je zasnovan tako, da ustvarja nepozabno in edinstveno izkušnjo na vodi. 

S tem plovilom ne potujete samo iz kraja v kraj; potujete s stilom, ki ga ponuja Saxdor 400 GTO. Vsak delček na krovu je poseben in zasnovan tako, da zadovolji tudi najzahtevnejše ljubitelje morja in plovbe.

Več o plovilu pri slovenskem prodajalcu Saxdor , Vrtinc Navtika,  tel: +386 41 699 325.