Ladjedelnica Carver je v letošnjem letu prenovila prodajno paleto svojih plovil. V seriji C so so trije novi modeli. Najmanjši C34, največji C40 in vmesni model C37.

Carver C37 je nedvomno najbolj prostorno in  udobno plovilo v svojem razredu. V dolžino meri 37 čevljev. V verziji C37 Coupe je oblikovan za tiste navtike, ki uživajo v avanturah in na morju ne sprejemajo kompromisov in se niso pripravljeni ničemur odpovedati. Pri podjetju so zato izdelali plovilo, ki ima zelo dobre plovne lastnosti, je izjemno prostorno in udobno ter ima izjemno razmerje med vrednostjo in ceno. Z modernim oblikovanjem trupa plovila so zagotovili gladko udobno plovbo s hitrostjo vse do 40 vozlov. Plovilo je v najširšem delu na krmi široko 13 čevljev (4 m) in zagotavlja ogromno prostora za bivanje tako v notranjosti, kakor tudi v zunanjosti. Višine v notranjosti so povsod preko 190 cm, kar zagotavlja udobje tudi za tiste z nekoliko večjimi postavami. V salonu se lahko pohvali celo z višino 200 cm.

Poleg salona se na krovu nahaja še komandni most, kuhinja in jedilnica, kjer lahko udobno obeduje do 6 oseb. Za tiste, ki uživajo v svežem zraku, pa je na krmi plovila sedežna garnitura z mizo za katero lahko večerja celotna posadka, lahko pa se pretvori v udobno sončno ploščad.

Streha plovila je kompaktna izdelana iz stekloplastike. Na njej je veliko strešno okno, ki s salon spušča veliko dnevne svetlobe. Okno odpremo s pritiskom na gumb kar zagotavlja dober pretok zraka in daje občutek, da plujemo z plovilom z odprto streho. C 37 Coupe je oblikovan brez ponjav. Lastniku se ne bo nikoli potrebno ukvarjati z nameščanjem ali snemanjem le teh pred ali po uporabi plovila. Če želimo združiti prostoren salon s krmo plovila, je potrebno le odpreti vrata.

Komandni most plovila je izjemno prostoren. Dva sedeža sta namenjena plovbi treh oseb, ki lahko sedijo ali pa stojijo med plovbo. Dve kabini se nahajata na spodnjem krovu. Obe sta ločeni z vrati, med njima pa je prostorna kopalnica, ki ima ločeno tuš kabino.

Tehnične lastnosti:

Dolžina čet vse  10.82 m
Širina: 3.96 m
Ugrez: 1.07 m
Teža:   8,165 kg
Najvišja hitrost plovbe: 40 vozlov
Potovalna hitrost plovbe: 29 vozlov
Rezervoar za gorivo:  946 l
Rezervoar za vodo:    340 l
Rezervora črne vode: 132 l
Višina v salonu: 2m
Ležišč: 6

Fotogalerija: Carver 37

Več informacij pri zastopniku, podjetju AS Boats, Turnerjeva ulica 2, 2313 Fram, Slovenija, t: +386 2 608 41 41, e: info@as-boats.si, www.as-boats.si