Ste ljubitelj adrenaliskih voženj z jet skijem. Potem si morate nedvomno omisliti jet ski podjetja Strand Craft V8 Wet Rod. Ne le da je hiter, njegov luksuzen videz bo nedvomno pritegnil številne zavistne poglede.

Oblikovalski studio Strand Craft, ki ga je leta 2003 ustanovil drzni oblikovalec Kurd Strand, je oblikoval neverjeten jet ski s katerim boste kraljevali na vsaki plaži in na vodi ob njej. V8 Wet rod je edinstven luksuzen jet ski. Poganja ga 5,7 litrski V8 motor, ki razvije 300 konjskih moči. Nekaj centimetrov manj kot 5 m dolgo plovilo razvije hitrost do 65 vozlov. Kot je običajno za jet skije, je prenos moči zagotovljen z jet pogonom.

V celoti je izdelan iz karbonskih vlaken in epoksidnih smol.

Ne le izgled plovila, tudi njegova oprema bo osupnila vse opazovalce. Ko se boste z njim pripeljali na plažo, boste lahko iz hladilnika, ki je pod sedežem, vzeli steklenico ledeno hladnega Don Perignona. Ostale plažne pripomočke boste lahko prevažali v vodotesnem predalu, ki je dovolj prostoren tudi za nekoliko večje predmete kot je steklenica šampanjca. Plovilo lahko dodatno opremite tudi z avdio sistemom in GPS navigacijo.

Osnovna cena tega drznega plovila se prične pri 40.000 EUR. Vso dodatno opremo, posebno poslikavo in ostale želje bo potrebno doplačati.

Plovilo bo na voljo v začetku letošnjega leta.