ZAR Formenti

Moto-Nautika, največji moto-navtični salon v Sloveniji, po novem postaja uradni zastopnik  in tudi distributer prestižne italijanske znamke ZAR Formenti. Podjetje se sicer lahko pohvali z večletnimi izkušnjami v premijskem navtičnem razredu v Sloveniji, saj že nekaj let v Sloveniji »bdi« nad italijanskima znamkama Ranieri in Sessa Marine, katerima zdaj dodaja še ZAR Formenti.

Gre za znamko, ki teži k ustvarjalnosti in smislu. Gre za znamko, ki ne oblikuje zgolj gumenjakov, ampak tudi najbolj vsestranske načine uporabe in načine izdelave. Predvsem pa skrbijo za pravo ravnovesje med tehnologijo, kvaliteto izdelave in dizajnom. Zar je rezultat takšnega pristopa k oblikovanju. Čeprav je njihov slog nezamenljiv (družinsko življenje), je bil vsak model zasnovan posebej, z drugačno mešanico elementov, ki jih ni vedno enostavno združiti. ZAR je zanesljiva, vsestranska znamka, enostavna za uporabo na morju, izjemno udobna in izdelana po najvišjih standardih. Za krmilom boste izkusili užitek obvladovanja plovila neprekosljive prefinjenosti.

Čolnarna Formenti, ustanovljena leta 1979, ima dolgo tradicijo in natančno obrtniško znanje pri izdelavi napihljivih gumijastih čolnov. Danes se plovila ZAR Formenti prodajajo na vseh večjih evropskih trgih. Rast podjetja in uspeh njegovih izdelkov sta rezultat natančne strategije, ki je usmerjena v kakovost, vlaganja v raziskave in razvoj, uporabo najboljših materialov, napredno tehnologijo in sodoben, dobro organiziran proizvodni obrat. Sistem kakovosti podjetja, ki se je z leti razvijal in izboljševal, je Italijanski trgovski register podelil certifikat ISO 9002.

Pri ZAR Formenti je prihodnost že sedanjost zahvaljujoč raziskavam in razvoju vrhunskih, okolju prijaznih materialov in proizvodnih praks.

Med najbolj zanimive in najnovejše modele prav gotovo spada ZAR Formenti Imagine 130, ki ponuja slog, dizajn, hitrost in udobje brez primere. Plovilo je namenjeno vsem, ki želijo doživeti dan ali cel dopust prežet s čustvi in ekskluzivno sprostitvijo. Jedilnica na krmi nudi dovolj prostora za popolno uživanje v življenju na ladji z družino in prijatelji, da živite življenje, kot si ga zamislite. IMAGINE 130 združuje športni videz s sodobnimi značilnostmi, hkrati pa ponuja razkošne in udobne zunanje prostore. Sicer pa so zelo popularni tudi nekoliko manjši modeli ZAR 47 Classic in Luxury, ZAR 53 Classic in Luxury izvedba, ZAR 57 WD Classic ali Luxury ter ZAR 65 Classic, Luxury ali Plus izvedba od katerih bodo nekateri tudi fizično na ogled v salonu Moto-Nautika v Miklavžu na Dravskem polju, kjer že zdaj lahko prednaročite katerega izmed široke palete ZAR plovil za leto 2023.

Pravočasno si zagotovite plovilo na: 00386 2 629 04 00 00386 31 300 205 ali www.moto-nautika.com.

 

 Fotogalerija: nekaj modelov iz palete ZAR Formenti