ZAR Formenti 95 SL

Če se želite v novo leto oziroma novo navtično sezono zapeljati v stilu boste prav gotovo izbrali enega izmed največjih plovil, ki jih ponujajo v Moto-Nautiki, največjem navtičnem salonu pri nas. Po predhodnem naročilu bo namreč v juliju 2023 pri njih mogoče dobiti luksuzen gumenjak italijanskega proizvajalca ZAR Formenti. Gre za model 95 SL (Sport Luxury) z izjemno funkcionalno palubo in lepo oblikovanim trupom, ki je prva stvar, ki vam pade na misel, ko se znajdete za njegovim krmilom. Če pogledamo tehnične specifikacije gumenjaka ZAR Formenti 95 SL, ki v dolžino meri 9,5 metra v širino pa 3,3 metra, ugotovimo, da je celotna dolžina čolna praktično enaka notranjim meram. Zato se boste ob vkrcanju na Zar Formenti 95 SL počutili, kot da ste na krovu precej večjega čolna. Vendar to ni le občutek, ampak realnost, saj znamka ZAR Formenti dejansko poudarja takšen koncept dizajna in funkcionalnosti. 

Stabilen in precizen se ZAR Formenti 95 SL v vodi obnaša precej bolj kot motorni čoln in ne gumenjak. Že pri 10-11 vozlih se čoln osvobodi vodnega primeža in začne mehko drseti po površini. Tudi pri višjih hitrostih in rahlo razburkanem morju, plovilo še vedno daje neverjeten občutek stabilnosti. Visok in oster premec vstopa v valove nežno in brez udarcev. Zmogljivost tega plovila je preprosto navdušujoča.

Šport in luksuz

ZAR Formenti 95 SL ponuja šport in razkošje. Linije so zasnovane za hitro in športno, udobno in prijetno navigacijo, medtem ko so prostori namenjeni zagotavljanju občutka elegantnega udobja jahte, ki ne pomeni le zabave na plovbi, temveč tudi gostoljubnost, v pristanišču ali zasidran sredi morja. Elegantne linije spremljajo in krepijo prepoznavne značilnosti, ki so prispevale k temu, da so ti čolni zasloveli po vsem svetu, in vstopajo v novo dimenzijo prefinjenosti. Da to ugotovimo, zadostuje zgolj opazovanje zasnove krova; dve veliki sprednji in zadnji ploščadi za sončenje sta najvišji izraz zmogljivosti preoblikovanja, ki se lahko z le nekaj potezami spremenita v dve veliki jedilnici, kjer lahko večerjate v senci markiz. Večja jedilnica je v krmnem delu, ki lahko sprejme do 8 ljudi za mizo.

Krmarska konzola je opremljena z dvema ergonomskima sedežema, ki mejita na osrednjo omarico zadaj, opremljeno s štedilnikom, pomivalnim koritom, hladilnikom in dodatnim predalom za shranjevanje.

Odlagalni prostori plovila ZAR Formenti 95 SL so tudi sicer izjemni. Vsak sedež skriva predal za shranjevanje, kamor lahko pospravite vse, kar potrebujete za preoblikovanje različnih delov čolna ali uživanje v vsakodnevnih izletih ali, če vam je ljubše, v poletnih križarjenjih na dolge razdalje.

Enako omembe vredna je velika kabina pod krmilno konzolo, ne da bi pri tem ogrozili celoten dizajn čolna, ki stavi na športno eleganco. Kopalnica je ločena od spalnega dela in je opremljena z vsemi dodatki, ki jih potrebujete za dolgo bivanje na morju.

ZAR Formenti 95 SL je odličen čoln v vseh pogledih. Hiter, natančen in kos tudi nemirnim vodam, kar ga prav gotovo uvršča v razred Maxi RIB, četudi po dolžini še ne spada v to definicijo.

 

Predstavitev plovila

 

 

VEČ INFORMACIJ ZA NAROČILO PLOVILA ZAR FORMENTI 95 SL:

00386 2 629 04 00

00386 31 300 205

prodaja@moto-nautika.com

https://www.moto-nautika.com

Vabljeni tudi na ogled celotne aktualne zaloge plovil Moto-Nautike na naslovu: https://moto-nautika.com/zaloga-plovil/