SHADOW 22 RANIERI

Sundeck Line Shadow 22  je izjemna izbira za ljubitelje morja, ki imajo radi prestižne čolne, kjer se združita udobje in eleganca!  Ta kompakten čoln, združuje vse, kar potrebujete za nepozabne trenutke na vodi. Z dolžino 6,50 metra in težo le 1200 kg, Shadow 22 ponuja izredno okretnost in enostavnost transporta, ne da bi pri tem žrtvoval prostornost. Z zmožnostjo gostovanja do devetih oseb, in ponudbo dveh ležišč, postavlja nov standard v svojem razredu.

Kljub svoji kompaktnosti pa je Shadow 22 tudi zelo udoben. Ponaša se z obsežno standardno opremo, vključno z 200-litrskim rezervoarjem za gorivo, 75-litrskim rezervoarjem za vodo, elektro paketom, ki vključuje navigacijska svetila in kalužno črpalko, ter vsemi potrebnimi blazinami in INOX ograjo. Za tiste, ki cenijo dodatno udobje, pa je na voljo nadgradnja oblazinjenja.

Vizualno, Shadow 22 izstopa s svojo elegantno zunanjostjo, ki bo pritegnila poglede s svojimi premišljenimi detajli. Navigacijska konzola je prostorna, omogoča pa vgradnjo različnih dodatkov po želji uporabnika. Zatemnjeno vetrobransko steklo in udobna krmarska klop zagotavljata prijetno vožnjo.

Ena od ključnih značilnosti Shadow 22 je napreden H.I.S. sistem, ki zagotavlja izboljšano vodljivost in stabilnost. Ta tehnologija ustvarja zračno blazino pod trupom, zmanjšuje trenje in tako pripomore k manjši porabi goriva. Ta inovacija omogoča Shadow 22, da se elegantno in učinkovito premika po vodi, kar lastnikom prinaša neprekosljivo izkušnjo.

Za tiste, ki razmišljajo o nakupu, generalni uvoznik ponuja privlačne ugodnosti, vključno s 10% popustom na vse nadaljnje servisne storitve in brezplačnim prvim servisom izvenkrmnega motorja ob nakupu. Poleg tega so na voljo storitve registracije, izdelave registracijske nalepke, zavarovanja in garancije, kot tudi primerne prikolice.

Z Shadow 22, Sundeck Linijo, Ranieri dokazuje, da je možno združiti udobje, eleganco in vrhunsko izkušnjo na vodi v enem izjemno okretnem plovilu. Ne glede na vašo izbiro aktivnosti na vodi – bodisi počitek, druženje, šport, ribolov ali raziskovanje – Shadow 22 je pripravljen obogatiti vaše morske dogodivščine.

Razpoložljivost čolna je TAKOJ. Čoln je v prihodu in bo na voljo na ogled v prodajno - servisnem centru podjetja MOTO-NAUTIKA (Ptujska c. 63, Miklavž na Dravskem polju).

SHADOW 22 bo navdušil popolne začetnike, kot tudi izkušene navtike, ki želijo predvsem veliko zunanjega in ležalnega prostora ter manjši spalni prostor ali kabino. Njegovo vzdrževanje je nezahtevno in kar je marsikomu najbolj pomembno - primeren je za prevažanje s prikolico in osebnim avtomobilom.

Za vse dodatne informacije pa so vam na voljo strokovno usposobljeni svetovalci preko emaila: info@moto-nautika.com, ali preko telefonske številke (02) 629 04 00. Prav tako vabljeni na ogled celotne ponudbe (plovil in izvenkrmnih motorjev) na spletnem naslovu www.moto-nautika.com.

MALOPRODAJNA CENA ČOLNA  - NA ZALOGI z dodatno opremo:

Stara cena: 33.322€ + DDV

Akcijska: 29.990€ + DDV

Več plovil na zalogi: https://moto-nautika.com/zaloga-plovil/