Marina Mita, Anchorage Jadriscica

V letošnjem letu lahko z eNavtiko plovilo privežete ceneje. Za novo marino Mitan in sidrišče Jadriščica smo vam zagotovili posebne kupone za popust pri plačilu letnega, mesečnega ali dnevnega priveza.

Marina Mitan

Marina Mitan, Novi Vinodolski

V lanskem letu se je odprla nova marina Mitan v zalivu Muroskva na južni strani Novega Vinodolskega. S polnimi pljuči je zadihala v letošnjem letu. Marina danes že ponuja priveze za plovila do dolžine 15 m, ki so opremljeni z vsemi potrebnimi priključki. V sklopu marine je navtična trgovina, bar, restavracija in veliko parkirišče za vse goste marine. Na dislocirani lokaciji nudijo tudi suho marino.  Še v letošnji sezoni se bo v marini odprla tudi bencinska črpalka. Stala bo na zunanji strani valobrana, kjer so globine preko 10 m, hkrati pa je dovolj prostora za manevriranje vseh vrst in velikosti plovil.

Sidrišče Jadriščica

Sidrišče Jadriščica se nahaja na skrajnem južnem delu otoka Cresa. Zaliv je zelo globok in nudi zaščito pred vsemi vetrovi razen južnimi. V skrajnem severnem delu pa je zaščiten tudi pred jugom. V sidrišču je zgrajen pontonski pomol dolg 120m in dovoljuje privez do 60 plovil. Vsi privezi so opremljeni z muringi, elektriko, vodo in Wi-Fi. V zalivu je gostilna, do katere vas bodo z veseljem popeljali mornarji sidrišča z njihovim plovilom.

Marina Mitan, Novi Vinodolski

Ugodnosti za naročnike eNavtike

  1. Marina Mitan - Novi Vinodolski

Vsi naročniki na eNavtiko ste deležni popusta v višini 10% za najem letnega priveza ali dnevni- tranzitni privez. V primeru, da je vaše plovilo daljše od 10m in sklenete pogodbo za letni privez vam dodatno podarijo še en mesec bivanja gratis.

Natisnite vaučer in z njim uveljavljajte ugodnost.

 

Sidrišče Jadriščica, Cres

  1. Sidrišče Jadriščica - Cres

Sidrišče, ki že tako ponuja ugodno ceno priveza (200 HRK/dan ne glede na dolžino plovila), vam podarja dodaten 15% popust v času med 1.6 in 1.8 ter 25.8 in 30.9.

Natisnite vaučer in uveljavljate popust. Vaučer lahko uporabljate za vsak obisk sidrišče. Za vsako nočitev je potreben en vaučer.